Szeretitek a vihart?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de én valamiért vonzódok hozzá :D A viharos szél, dörgés - villámlás kombó inkább tetszik mint megijeszt. :D Imádom nézni az ablakból, pláne este, mikor már sötét van, és jobban látni a villámokat is.

Van valaki még így vele?

2012. aug. 26. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,amúgy én is szeretem.
2012. aug. 26. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Én is pont így vagyok vele, igaz, én néha a 10 emeletes tetejéről bámulok / fotózok.

Most pl. eléggé úgy tűnik, hogy nemsokára kezdődik. (Épp itt az ideje.)

2012. aug. 26. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért sokkal nyugodtabban alszok el/alszok amikor dörög és esik az eső

szeretem nézni a villámokat-persze tisztes távolból

ha este hallom hogy esik az eső annak megnyugtat a hangja és mint akit lecsaptak úgy alszok el (pedig nekem ált. kell 2 óra)

2012. aug. 26. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, de főleg a sima esőt. Nyár elején egy Balaton parti kisvárosban voltam, egyik nap a település körül mindenhol vihar volt, szakadt az eső, nagyon sokat villámlott, nálunk viszont csak szél volt. Nagyon jól nézett ki.
2012. aug. 26. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bentről a szobából én is szeretem nézni! (hozzánk már ideért,de ez most csak erős széllel és egy kis esővel jött,de az esőillat már kering a lakásban)
2012. aug. 26. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom. Sokan ilyenkor becsukják az ablakokat, lehúzzák a redőnyt, elhúzzák a függönyöket... Én nyitott ablaknál bámulom az eget, a gyönyörű villámokat, beleszagolok az isteni esőillatú levegőbe... és valóban, sokkal jobban alszom ilyenkor.
2012. aug. 26. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Első menyasszonyomat egy tomboló balatoni viharban ismertem meg. Mindenki a nyaralókban vacogott, ő meg kint állt a stégen és nevetve dacolt az esővel meg a széllel, ahogy én is épp egy másik stégen. Így ismertük meg egymást.
2012. aug. 26. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem :) Szépséges. Hallgatni is szeretem, ahogy dörög az ég, és ahogy kopog az eső. Szeretik a növények és az állatok is, végre kapnak vizet. :)
2012. aug. 26. 20:06
 9/13 A kérdező kommentje:

De jó hogy vannak még ilyen emberek mint én :D Egy ismerősöm szó szerint lehülyézett mert szeretem a vihart. Hát nem vagyunk egyformák :D

Remélem nemsokára lesz mit néznünk (Budapesten a viharos szélen és pár csepp esőn kívül még nem sok van)

Mindenkinek ment a kezecske! A zöld természetesen :D

2012. aug. 26. 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem.De azt utálom,amikor nyugodtan alszok és arra ébredek,hogy dörög az ég.Olyan hangja van,mintha polcokat,meg szekrényeket tologatnának a mennyországban.
2012. aug. 26. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!