Fiúk miért a ribanc kinézetű lányokat szeretitek?
Kihívóbban öltözködő lányt könnyebb észrevenni.
De ne általánosítsd, mert nem minden fiú ilyen.
Nekem például nem attól fog megtetszeni egy lány, ha kihívóbban öltözködik...én az arcát és a szemeit nézem meg nagyon, ha az rendben van akkor ruha már másodlagos.
Nekem édes mindegy, hogy hogy öltözik egy lány... Bevallom, nem csípem a ribancokat, habár nyilván ha egy lánynak kint van mindene, megnézem :)De számomra fontosak a lelki értékek is. Persze nincs is barátnőm, pedig nem vagyok csúnyának mondható közelről sem.
A legszebb lány akit életemben láttam teljesen szolidan öltözködött, annak a találkozásnak 3 éve és még mindig emlékszem rá. Ez úton megkérlek, ne általánosíts.
nem én*
ohh arra a legszebb lányra kíváncsi lennék hogy nézhetett ki :DD azt ne mnod hogy smink nélkl lépett eléd mert itt lehidalok...
"mert akkor olyan kedvem volt. és így össze hasonlíthattam a reakciókat legalább"
Miért nem vallod már be, hogy szeretsz ribancosan kinézni? Persze majd az összes ribanc azért mutogatja magát, mert ribanc, de te vagy az egyetlen kivétel,aki csak a reakciók miatt. Amúgy már választ kaptál a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!