Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért szeretitek a "szemtelen" lányokat?
Talán nem ez a legjobb szó erre, de értitek, azokra a lányokra gondolok, akik olyan pimaszok, incselkednek...
Azt vettem észre, hogy a körülöttem lévő férfiak élnek halnak az ilyen nőkért. Miért olyan vonzó ez? Ha én is ilyen lennék, akkor népszerűbb lennék?
Valamiért engem is jobban vonzanak az ilyen lányok, akik erősen szókimondóak, nem cenzúrázzák a gondolataikat, van fekete humoruk, stb.
30/f
én is ilyen vagyok:D a kiszemelt srácnak nagyon bejön:)
de ezt nehéz erőltetni,annak aki nem ilyen.ahogy nekem is nehéz lenne ilyen téren visszafogni magam.
Mert izgalmas, érdekes, vicces. Az ilyen lányokkal lehet nevetni.
Az incselkedéssel felkelti az érdeklődésed, majd folyton bizonytalanságban tart, amivel fenntartja azt. A legtöbb pasit ösztönösen arra ösztökéli, hogy próbálja már kideríteni, mi is az igazság a csajjal kapcsolatban, érdekli a pasi, vagy csak szórakozik vele. Szóval tutira érdekelni fogja a lány. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!