Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért szeretitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért szeretitek az ilyen stílusú lányokat?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik folyton csak beszólnak nektek, kinevetnek titeket, kacérkodnak, de közben láthatóan nem akarnak tőletek semmit, nem kedvesek...stb, szerintem kb értitek mire gondolok.

Mert ezek alapvetően negatív tulajdonságok, de mégis erre vevő majdnem mindenki.

És tudom, nem vonatkozik mindenkire ez a megállapítás, de a többségre igen, szóval hozzájuk szól a kérdés. :)

2012. júl. 15. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mert azok a lányok legalább szólnak az emberhez.

Néma embernek anya se látja a fától az erdőt.

2012. júl. 15. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Én utálom, aki ezt túlzásba viszi. Nem is szólok hozzá többet, messziről elkerülöm, szivasson mást.

Persze, mértékkel még belefér a csipkelődés. Ha humoros, és nem túl sértő. A kacérkodás vonzó tud lenni... de aki mindig bunkó, és maga is beképzelt meg felszínes, az nagyon taszító nekem.

Kedvesség kell. Akármilyen belevaló csajról van szó.

2012. júl. 15. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bukok az ilyenekre, az ilyen lányok általában buták mint a segg és fogalmatlanok is nagyon. Alapbol intelligens csajokhoz vonzódom, akik valójában nimfó ribancok, mások előtt jó kislányok, de ku*vajól néznek ki, jó segg, jó mellek, satöbbi, lehet velük beszélgetni, de amikor bedtime van, olyankor átalakulnak vadállattá, ilyen egy tökéletes NŐ:))
2012. júl. 15. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
az ilyen lányok általában gerinctelenek,sokszor csak játszanak a fiúk érzéseivel, kell a ráknak ilyen gyökér :P
2012. júl. 15. 16:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Tényleg nincs itt senki, aki az ilyen lányokat szereti? :D

Pedig a valóságban ez máshogy van... :)

2012. júl. 15. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Én szeretem őket.Úgy nevezem őket hogy kihívás... :)
2012. júl. 15. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy nevezem őket hogy sötétku*rva :) akinek meg ez kihívás, az ugyan annyira sötét, mint ők maguk..:)
2012. júl. 15. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
bocs,nem értelmeztem kellőképp a kérdést
2012. júl. 15. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
#3as- BEDTIME :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nagyo njót rööhgtem ezen:D
2012. júl. 15. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
örülök, hogy tetszett :D
2012. júl. 15. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!