Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért szeretitek az ilyen stílusú lányokat?
Azokra gondolok, akik folyton csak beszólnak nektek, kinevetnek titeket, kacérkodnak, de közben láthatóan nem akarnak tőletek semmit, nem kedvesek...stb, szerintem kb értitek mire gondolok.
Mert ezek alapvetően negatív tulajdonságok, de mégis erre vevő majdnem mindenki.
És tudom, nem vonatkozik mindenkire ez a megállapítás, de a többségre igen, szóval hozzájuk szól a kérdés. :)
Mert azok a lányok legalább szólnak az emberhez.
Néma embernek anya se látja a fától az erdőt.
Én utálom, aki ezt túlzásba viszi. Nem is szólok hozzá többet, messziről elkerülöm, szivasson mást.
Persze, mértékkel még belefér a csipkelődés. Ha humoros, és nem túl sértő. A kacérkodás vonzó tud lenni... de aki mindig bunkó, és maga is beképzelt meg felszínes, az nagyon taszító nekem.
Kedvesség kell. Akármilyen belevaló csajról van szó.
Tényleg nincs itt senki, aki az ilyen lányokat szereti? :D
Pedig a valóságban ez máshogy van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!