Miért nem szeretitek Pocakot?
Figyelt kérdés
Annyira aranyos ez a tévéreklám! Ennek ellenére sokan nem szeretik. Ezt nem értem. Akik nem szeretik, azok miért nem szeretik? Mi benne az idegesítő? Nekem nagyon édes a kis Pocak, ahogy beszél, ahogy kér, mint egy aranyos kis rajzfilmfigura. A család is szereti, sokat poénkodunk vele a hétköznapokon is. Ő csak egy aranyos báb.2013. jan. 11. 12:33
1/20 nagylzs válasza:
Nekem 4 éve nincs TV-m, és azért nem szeretem Pocakot, mert dunsztom nincs hogy ki az.
3/20 Mysticista válasza:
mert az activia is televan minden mesterséges, szintetikus szarral. és egy gyerekes baromsággal akarják hülyének nézni az embereket. aki kicsit is ért a táplálkozáshoz, vagy sportol, az tudja, hogy az activia egy rakás gané :)
4/20 anonim válasza:
Én szeretem.. épp most adok neki rántott camambert rösti burgonyával :)
5/20 A kérdező kommentje:
Ó, hát az Activiát én is nagyban lesz@rom, még egyet se ettem. Nekem csak Pocak tetszik.
2013. jan. 11. 12:44
7/20 Andizsuzsi válasza:
Infantilis a reklám, és a nézőket is annak tartja.
8/20 A kérdező kommentje:
Szerintem jó, ha van bennünk egy kis játékosság. Nem lehetünk egész életünkben megsavanyodott, komor felnőttek. Nem ettől leszünk felnőttek.
2013. jan. 11. 12:51
9/20 anonim válasza:
Én se szeretem. Elég hülye reklám, egy nő aki a hasával beszél.
10/20 anonim válasza:
Utálatos egy reklám,egyébként mikor reklám vagy épp sz@rni vagyok vagy hasonló!Azért jók a reklámok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!