Miért ilyen gonoszak itt az emberek?
Feltettem egy kérdést, de ahelyett, hogy valami megoldást írtak volna, elkezdtek minősíthetetlen hangnemben oltogatni, sőt megvádoltak egy olyan privát üzenettel is, amit nem is én írtam! Így lényegében alig kaptam értelmes hozzászólást, szinte mindegyik válasz arról szólt, hogy én mekkora sz@r alak vagyok.
Én ha egy kérdéshez nem tudok érdemben hozzászólni, akkor inkább nem is írok semmit. A kérdezőt meg főleg nem minősítem.
Annyira elkeserítő az itteni hozzáállás, komolyan törölni fogom magam innen... :(
Mer' most sírjunk vagy mi?
Nem kötelező itt lenni...
Mivel nem kell a nevet adni a válaszokhoz, így inkognitóban
bátran írnak minden hülyeséget. Az is lehet, hogy utána várják a hü lyébbnél hü lyébb hozzászólásokat, hogy röhögjenek rajta.
Egyszerű a dolog. Csak azt vedd figyelembe, amik értékesek a számodra. Nekik zöld pacsi, a többi meg mehet a levesbe.
Ne kapd fel a vizet.
Már néhány éve vagyok itt és az a következtetésem, hogy tiszta lottó az, hogy milyen válaszokat kapsz.
Láttam szinte ugyanarra a kérdésre merőben eltérő válaszokat, a különbség mindössze az időpont volt, amelyben a két egymástól független, de azonos témájú kérdést tették fel. Vagyis, mivel ez egy anonim oldal és gyakorlatilag akárki írhat bármelyik kérdésre bármit, ezért kizárólag jellem kérdése, hogy ki milyen stílusban fejezi ki magát.
Ahogy előttem valaki írta, az életben is tulajdonképpen az egyetlen dolog, ami sok személyt fékez és visszafog az embertelen megnyilvánulásaitól, az az identitás. Az ilyen anonim oldalakon az identitás hiánya miatt sokan elengedik azt, amit a való életben valahogy kordában tudnak tartani, mert itt úgysincs semmi következménye annak, amit írnak.
Ez a kategória még elfogadható határok között van, sőt nekem az egyik preferált kategóriám az összes közül ezen az oldalon, a durvább kérdések és válaszok nem itt vannak általában.
Viszont itt is működik ugyanaz a rendszer, amely az életben is: az idióták elvannak magukkal, az okosabbak viszont használják az eszüket és kerekedjenek felül a primitív és szapuló megjegyzéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!