Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak az emberek?

Miért ilyen gonoszak az emberek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon aranyos lány ismerősöm, de nincs melle.

Amikor sétálunk vele valami "forgalmasabb" parkban, vagy utcán, akkor én is hallom a gonosz megjegyzéseket amiért deszka a lány.

Volt olyan is, hogy az én "haveri" társaságom szólt be neki, pedig tényleg nem tett semmi rosszat a csaj. Sőt, mindenkivel kedves, segítőkész és hasonlók. Egyetlen baja, hogy nagyon makacs. (viszont ezekről nem tudnak a beszólogatók, akik többnyire nem ismerik a lányt. akik ismerik, azok mind szeretik)

Egyébként nem szokott már visszaszólni, mert megtanulta, hogy ha visszaszól, akkor még jobban rászállnak ezzel.

Hihetetlen mennyi rossz indulat van az emberekben.

A barátnőm nem is tehet arról, hogy ilyen a testalkata.

Esküszöm már engem is bánt, ahogy őt "szidják".

2010. aug. 18. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyesek szótárában ez humoros.
2010. aug. 18. 06:04
 2/6 anonim ***** válasza:

A szidják nem a megfelelő szó , csúfolják...

De nála még 231231232132132 szer több ember van akit ugyan ezért vagy másért csúfolnak nem kell vele törődni...DE ezt a kérdést már kiírtad párszor nem? nekem ismerős nagyon

2010. aug. 18. 09:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez az első, hogy kiírtam.

Tegnap éjfél körül jöttünk haza és akkor is beszóltak neki. Akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés.

2010. aug. 18. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az ember a legundorítóbb faj.
2010. aug. 18. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
előző, igen, az ember a legnagyobb állat
2010. aug. 18. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Háát én fiu létemre nem igazán szoktam az ilyet nézni, igazából nem értem énse, hogy mire jók ezek a gúnyolódások.
2010. aug. 18. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!