Miért ilyen gonoszak az emberek?
Van egy nagyon aranyos lány ismerősöm, de nincs melle.
Amikor sétálunk vele valami "forgalmasabb" parkban, vagy utcán, akkor én is hallom a gonosz megjegyzéseket amiért deszka a lány.
Volt olyan is, hogy az én "haveri" társaságom szólt be neki, pedig tényleg nem tett semmi rosszat a csaj. Sőt, mindenkivel kedves, segítőkész és hasonlók. Egyetlen baja, hogy nagyon makacs. (viszont ezekről nem tudnak a beszólogatók, akik többnyire nem ismerik a lányt. akik ismerik, azok mind szeretik)
Egyébként nem szokott már visszaszólni, mert megtanulta, hogy ha visszaszól, akkor még jobban rászállnak ezzel.
Hihetetlen mennyi rossz indulat van az emberekben.
A barátnőm nem is tehet arról, hogy ilyen a testalkata.
Esküszöm már engem is bánt, ahogy őt "szidják".
A szidják nem a megfelelő szó , csúfolják...
De nála még 231231232132132 szer több ember van akit ugyan ezért vagy másért csúfolnak nem kell vele törődni...DE ezt a kérdést már kiírtad párszor nem? nekem ismerős nagyon
Ez az első, hogy kiírtam.
Tegnap éjfél körül jöttünk haza és akkor is beszóltak neki. Akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!