Az osztálytársaim utálnak a származásom miatt. Mindig piszkálnak, csúnya dolgokat vágnak a fejemhez. Mit lehet tenni? Minden reggel remegve megyek be.
Sziasztok
14 éves fiú vagyok és 8. osztályba járok. Anyukám teljesen litván,Apukám magyar.Kevés barátom van,visszahúzódó vagyok,nem szoktam beszólogatni a tanárnak órákon,nem szoktam megbántani senkit.
Az osztályomban szinte mindenki úgy viszonyul hozzám ,mint egy korcshoz.Órákon aki mögöttem ül (fiú) rugdossa a székemet,össze keni a kabátomat.Amikor kimegyek a táblához ,mert kihívnak ,a padtársam (egy lány)összefirkálja a füzetemet,de hiába szólok,semmit sem csinál az oszi..
Anyukámmal csak litvánul beszélek,mert most tanulja a nyelvet.
Pár héttel ezelőtt Anya behozott valamit a suliba,mert otthon hagytam,és ugye beszéltem vele.Mire elment mindenki elkezdett gagyogni,és mondják hogy milyen ocsmány egy nyelv,és nekem illik..
Nem tartom magam csúnyának, átlagos vagyok.
Sértésnek veszem ,hogy ócsárolják a származásomat,az országomat.
Mit csináljak ,hogy ne legyen olyan kellemetlen bemenni minden reggel a suliba?
Otthon szóltam,hogy megaláznak minden nap,de azt mondták ,hogy bírjam ki,mert már mindjárt félév ,és nincs már sok hátra a nyolcadikból.
Szinte mindenki ugyan abba az iskolába jelentkezik,mint én,mert a városban csak ez az egy normális gimi van.
Hogyan bírjam ki velük idén,és esetleg még 4 évig?
Tanárokat nem érdekli ez a problémám....:(
Engem kíváncsivá tettél:) Nem tudok sokat a litvánokról- mesélj róluk, kérlek:))
Senkit nem szabadna bántani a származása-illetve az anyanyelve miatt- hidd el értékes ember vagy-és azért bántanak, mert esetleg irigykednek. A származásod-kincs és érték-őrizd a szívedben-_))Az osztálytársaid meg csak irigykednek szerintem-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!