Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hullámos hajat szeretnék...

Ha hullámos hajat szeretnék akkor jó ha a vizes hajamat befonom kicsikbe reggel pedig kiengedem? Szép lesz úgy vagy az csúnya?

Figyelt kérdés
Nem akarom se kivasalni se hajsűtővel göndöríteni, mert mostanában elégé eltöredezett és inkább pihentetném, viszont alapból meg semmi formája a hajamnak azért gondoltam. Felkötni se akarom mert már lassan egy hónapja úgy van.
2012. okt. 23. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem valami ilyesmi miután kiengedem: [link]

Van akinek jól áll:)

2012. okt. 23. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Fond be vizesen, hajmosás után a hajadat és úgy szárítsd meg hajszárítóval.Akkor ha kibontod hullámos tincseket kapsz.
2012. okt. 23. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam hordani a hajam, mert vékony szálú és full egyenes.. nincs tartása és a fonástól volument kap és később kezd el zsírosodni.

Ha sok picibe fonod, akkor sűrűbb hullámokat kapsz, nagyobb lesz a térfogata a hajadnak, ha 1-2 ágba, akkor viszont nagyobb hullámokat kapsz. Én általában 10-be szoktam fonni és tök dús lesz 4-5 napig és a hullám is látszik még a hajmosás alkalmáig. Ha 1-2 ágba fonom, akkor általában már másnapra kimegy belőle a hullám.

2012. okt. 23. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
abból kreppelt haj lesz nem hullámos. A hullámoshoz csavarót kell használni.
2012. okt. 23. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. okt. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!