Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza már meg...

Valaki magyarázza már meg nekem hogy mire jó ez a vágdosgatás?

Figyelt kérdés

Van 3 nagyon jó barátom és mindig mikor rossz kedvük van mindig vágják magukat de nagyon, és vann olyan is ha az egyik vágja magát akk a másik miatta vágja magát.

És hiába mondom nekik h inkább mondják el mi a bajuk és mivel nagyon jó barátok vagyunk beszéljük meg...

De mondjátok már meg ha esetleg ti is csináljátok vagy akinek erre van vmi jó válasza mondja már meg, mert én nagyon nem értem mire jó!?

(bocsi ha rossz kategória de nem igazán tudtam h hova tegyem)

2013. jan. 8. 22:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Lányok am!

De egyszerű azt mondani h dobd őket.

Azért nem dobom őket mert a suliba ők az egyetlenek akikkel tök jól elvok.

Meg én soha nem hozom fel nekik a témát, de mikor néha megmutatják akk mindig szar kedvem is lesz meg otthagyom őket és ilyenkor mindig gondolkozom azon h ez most mire jó!

De azért köszi a válaszokat! :)

2013. jan. 9. 17:59
 12/13 poiu ***** válasza:
Kétféle tanácsot kaptál. Értsd megőket, beszélgess velük stb. illetve dobd őket. Szerintem azzal segítesz magadnak és nekik is, ha megmondod, ez téged elborzaszt és addig felfüggeszted a barátságot, amíg ezt csinálják.
2013. jan. 10. 07:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Ez a felfüggesztés nem is rossz dolog!

Ezt még átgondolom!

2013. jan. 10. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!