Valaki magyarázza már meg nekem hogy mire jó ez a vágdosgatás?
Van 3 nagyon jó barátom és mindig mikor rossz kedvük van mindig vágják magukat de nagyon, és vann olyan is ha az egyik vágja magát akk a másik miatta vágja magát.
És hiába mondom nekik h inkább mondják el mi a bajuk és mivel nagyon jó barátok vagyunk beszéljük meg...
De mondjátok már meg ha esetleg ti is csináljátok vagy akinek erre van vmi jó válasza mondja már meg, mert én nagyon nem értem mire jó!?
(bocsi ha rossz kategória de nem igazán tudtam h hova tegyem)
Fuuu, remélem nőbarátaid vagdossák magukat...
Ha már férfiaknál is terjed ez a fos, akkor főbelövöm magam.
Amúgy nem tudom, volt barátnőm is vagdosta magát, ő azt mondta, hogy ez jelképezi azt, hogy ő egy főnixmadár, aki a kifolyó véréből újjászületik... -.-'
Tudod, vannak boldogtalan emberek, akiknek folyamatosan fáj valami belül, mélyen, a lelkükben, de nem tudják meggyógyítani. Ezért néha kell, hogy fizikai fájdalmat érezzenek, hogy az a belső fájdalom kivetüljön valamire, különben szétfeszítené őket belülről.
Én legalábbis kamaszkoromban így éreztem, és ezért vágtam. Akkor megkönnyebbülés volt némileg, de ezzel semmi komoly szándékom nem volt, főleg nem, hogy a környezetemre a frászt hozzam, tehát rejtegettem.
Ez csak egy hülye divat.
Keress normális barátokat.
Egyetértek civával.
Ennek az okai sokkal mélyebben gyökereznek, mintsem hogy rá lehessen vágni, hogy "divatból csinálják, dobd őket".
Én mindig ebben láttam a kiutat, mert amíg fizikai fájdalmat éreztem, legalább addig nem éreztem a lelki kínt. Jártam terápiára, és azóta kigyógyultam belőle, már évek óta "tünetmentes" vagyok, de amikor nagyon-nagyon elkeseredek, nehéz megállni, hogy ne így könnyítsek a lelkemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!