Miért néznek úgy rám, mintha nem ember lennék, hanem valami egészen más?
Figyelt kérdés
14 éves leányzó vagyok, most szeptemberben megyek középiskolába...rendben, hogy a lányok végigmérnek, aztán megnyugszanak, mert nem látnak bennem hozzájuk méltó "ellenfelet"...de tovább néznek...az is rendben van, hogy a fiúk felmérik, milyen az idei "kínálat", aztán ők is felismerik, hogy nem nézek ki jól....de komolyan, annyira idegesítő, hogy nagyon...még azt elviselném, ha úgy néznének rám, mintha meg akarnának ölni...de nem úgy néznek, hanem valahogy máshogy, és lehet az idegöl a legjobban, hogy nem tudom, mit jelent ez a fajta nézés...de...nem tudom, nem értem, miért van ez...2009. aug. 27. 21:17
11/11 anonim válasza:
Hát de elég közel kell lenned egy idegenhez, ahhoz hogy lás h szűk a pupillája...
Amúgy meg hagyd el ezt a pupilla módszert, az előbb néztem magam meg a tükörbe, és nekem is szűk volt a pupillám, pedig nem vok ellenszenves számomra. :D Meg a pupilla akkor is szűkül ám, ha fényhatás éri, világosban alapból kicsi.
Meg ne aggódj, én se néztem/nézek ki a legjobban, mégis van pár jó fej barátom az osztályból, és ők se a legnépszerűbbek, de jó fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!