Hogy lehet az, hogy az ember egészen más képet alkot magáról, mint amilyen a valóságban? (külsőleg)
Hat igen regen meg megtehetted, hogy felkapsz valamit es rohansz, mivel fiatal voltal es szep, mint a rozsa.
Szerintem az ember is olyan, mint a noveny, vagy mint a virag, es ugy ertettem, hogy most Te is abban a korban vagy, hogy elkezdtel "hervadni".
Tehat mar egy bizonyos kor utan elkell kezdeni taplalekkiegeszitoket szedni. Ezeket lehet evente, de vannak Akik folyamatosan hasznaljak, de ez fugg attol, hogy az illeto milyen eletmodot folytat, tehat hogyan taplalkozik es hogyan el.
De szerintem csinaltass egy verkepet es abbol kifog derulni, hogy melyik vitaminra lenne szukseged.
Erdemes lenne gyogynovenyteakat fogyasztani, friss zoldseg es gyumolcs leveket, vagy enni, es termeszetes alapanyagu eteleket, mint frissen vagy fagyasztott vagy pedig a szaritott formajat, tehat nem a tartositassal keszulteket.
Erdemes lenne elkezdeni valamilyen testi mozgast, amit rendszeresen vegzel, mivel az izmok nagyon fontosak a verkeringeshez.
Aztan talan kezdjel el kozmetikushoz menni, vagy pedig otthon is megtudod ezt oldani, mivel nagyon jo kesz maszkokat lehet kapni, de a hutobol is lehet, mint az oseink csinaltak.
Ha most igy valtoztatni fogsz, akkor felfrissulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!