Milyenek a fájások? Honnan indul, hol érzi az ember (a has felső részén vagy egészen lent vagy kisugárzik mindenhová)? Hasonlítható valamilyen más fájdalomhoz?
Figyelt kérdés
Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzés.2008. szept. 8. 15:52
1/4 anonim válasza:
Nem hasonlítható semmihez.Én pl.mindig a méhem körül éreztem,medencecsont,csípőcsont,szeméremcsont elkezd távolodni,nekem annyira fájt,hogy folyton próbáltam összenyomni a csontokat,2x szültem,mindkettőnél az volt az iszonyatos fájdalom,tehát a tágulás,a csontok távolodása.Az elsőnél bizony az öklömet a falba vertem,annyira elviselhetetlen volt.Nincs mihez hasonlítani,volt már műtétem,tört már el csontom,de semmihez nem fogható a szülési fájdalom.A következőnél bármennyire is bátor és tapasztalt vagyok kérni fogom az epidurális érzéstelenítőt.
2/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek ilyen rossz, csak vigasztalni akarlak, nekem 4kor elfolyt a vizem és 6kor meg született a kislányom.
Egészen alul érzed, és nekem olyan volt mintha gyomorrontásom lenne.De tényleg semmihez nem hasonlítható.
3/4 anonim válasza:
Mindenkinél más, mivel nincs egyforma fájdalom tűrő képesség.
Nálam menses szerű alhasi fájásokkal kezdődött délután fél 5 körül ezek nem fájtak. Az igazi fájások ami már nagyon fájt azok a 2-3 percesek voltak és 40-50 másodpercig is tartottak este 10 körül. Nekem az alhasból indultak és a derekamba is kisugárzott. Elmondani igazából nem lehet, érezni kell. Nem hasonlítható semmihez. Tudni fogod mikor érkezik el az idő.
11 hetes baba anyukája
4/4 anonim válasza:
keresztanyumnak magas a fájdalom küszöbe fájásal kezdődőt 2. szülése. Elviselte az egész hasa fájt,és 10 percenként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!