Miért néznek úgy rám, mintha nem ember lennék, hanem valami egészen más?
Figyelt kérdés
14 éves leányzó vagyok, most szeptemberben megyek középiskolába...rendben, hogy a lányok végigmérnek, aztán megnyugszanak, mert nem látnak bennem hozzájuk méltó "ellenfelet"...de tovább néznek...az is rendben van, hogy a fiúk felmérik, milyen az idei "kínálat", aztán ők is felismerik, hogy nem nézek ki jól....de komolyan, annyira idegesítő, hogy nagyon...még azt elviselném, ha úgy néznének rám, mintha meg akarnának ölni...de nem úgy néznek, hanem valahogy máshogy, és lehet az idegöl a legjobban, hogy nem tudom, mit jelent ez a fajta nézés...de...nem tudom, nem értem, miért van ez...2009. aug. 27. 21:17
1/11 anonim válasza:
Addig amíg nem láttalak addig nem tudok semmit mondani mi a bajuk veled a többieknek. Én sem voltam soha a népszerűség csúcsán így tudom milyen érzés...
Mi a véleményed miért néznek úgy rád? Testsúly, arc vagy milyen külsőség?
2/11 anonim válasza:
De hogy néznek? és mindenki ugyan úgy néz?
3/11 anonim válasza:
Hát ennek oka van, vagy csak beképzeled. Nem hordasz nagyon feltűnő ruhákat vagy nem túl kirívó a viselkedésed? Pl. nem túl hangosan beszélsz? meg ilyenek lehetnek esetleg
4/11 A kérdező kommentje:
általában igen, mindenki ugyanúgy néz...kis érdeklődést látok, de mindenkinek szűk a pupillája, ami ugye ellenszenvességre utal...és....46 kiló vagyok, és egészen emberi fejem van, ha tudok 3 óránál többet aludni :)...ilyen fekete cuccokban járok meg minden, de azok is úgy néznek, akiknek a zenei stílusuk megegyezik az enyémmel...
2009. aug. 27. 21:38
5/11 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem egy kicsit paranoiás vagy. Én nem hiszem, hogy a világon az összes ember úgy néz rád, mintha meg akarna ölni, vagy még rosszabbul, szerintem inkább magadat kellene elsősorban elfogadnod, és egy kicsit több önbizalomra szert tenned. Süt abból amit írtál, hogy egy szemernyi sincs!! "nem látnak benned ellenfelet", "nem nézel ki jól", stb... Biztos van valaki (Anyukád, testvéred, barátnőd) akinek elmondhatid ezt hogy így érzed, és megbeszélheted hogy miért érzed így...
6/11 A kérdező kommentje:
nem hinném..ilyen visszahúzódó típus vagyok, vagy mi...barátaim ezt mondják....éshát....még sikítani is halkan sikítok, nem hinném, hogy ez lenne a baj :D
2009. aug. 27. 21:39
8/11 anonim válasza:
Ne törődj velük! Sok előítéletes ember van a világon, aki külső alapján ítél. Az ilyen felszínes emberekre nincs is szükség. Miért fontos neked mit gondolnak? Légy kedves, próbálj barátkozni egy idő után megismernek és lehet megváltozik a véleményük. Aki meg továbbra is úgy néz az had pazarolja csak az energiáját gyűlölködésre. Csak magának árt vele. A barátok meg mindig ott lesznek.
9/11 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha mindenkinek tudod a pupillaméretét, akkor nem lehet, hogy te bámulod az embereket túlságosan feltűnően, és azért tekintgetnek vissza rád bizalmatlanul?
10/11 A kérdező kommentje:
az a pupilla méretére vonatkozó cucc...az csak annyi, hogy kb 3 másodpercig a szemébe nézek...és meglátom, hogy szűk-e vagy sem.....amúgy..nem tudom, miért érdekel a véleményük, de én már csak ilyen vagyok..hogy érdekel, hogy az emberek mit gondolnak, mit miért tesznek, stb.....ééshát ha megismernek..nem tudom, ettől is félek igazából xD (mitől nem félek?! :D)
2009. aug. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!