Ez mit jelent a munkahelyen?
Hát ez tök beteg. Vicces, nem vicces, én ezt nem csinálnám. Felállnék, és mondanám, hogy tapsoljon neked a rézf*szú bagoly, de én nem. Nem ugrálnék úgy, ahogy más mondja. Mi vagyok én, bazári majom?
Amúgy elég szcientológiás feelingje van, ahogy olvastam. Ott van az agymosásnak ez a fázisa, hogy vezetgetik egymást faltól-falig, meg bámulnak egymásra szó nélkül. Be vannak idomítva az emberek. Nézzétek meg a Bis nichts mehr bliebt (Míg semmi sem marad) című filmet, Y*utube-on fent van. Érdekes...
Egyszer olvastam egy olyan sztorit, hogy állásinterjún közölték a több résztvevővel hirtelen, hogy mindenki bújjon be az asztal alá. Ez is a felvételi része volt. Ti bebújnátok ilyen esetben? Én úgy elküldeném őket a fenébe, hogy nem állnának meg a lábukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!