Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez mit jelent a munkahelyen?

Ez mit jelent a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem a munkahelyemen, egy telecenterben, ahol összegyűltünk a munkatársakkal egy asztalnál, bejött a főnökasszony és a következőket mondta nekünk pedig csinálni kellett: néz ki az ablakon, néz az asztal alá, mutass a skálára, mutass kékre, mutass rózsaszínre, dobbant, csapj a szembe ül társad kezébe, mond hogy jó reggelt, és köszönj xy-nak jelen esetben ez voltam én! Érdekelne hogy ennek mi a neve és mi lényege!
2013. jan. 8. 14:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:D Utolsó ez aztán a gáz :D rosszabb mint az enyém! Jutalomból hívj már meg néhány embert és ha valakit 1évig ki sem húznak????
2013. jan. 8. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt a játékot azért szerették mert 1 volt aki megszívta, a többi jól járt. De aki megszívta az tuti a legközelebbi húzásnál már a legdrágább piát kérte és tök mindegy hogy szerette-e vagy nem, összeszorított foggal itta a whisky-red bullt ha kellett. :) a tulaj meg dörzsölte a kezét hogy már nyitás előtt milyen jó forgalmat csinál.
2013. jan. 8. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Valamint nagyon "baráti" légkört is teremtett a munkahelyen a dolog. Jó érzés megkapni a fizetésed, majd 10 perc múlva kifizetni belőle 4-5 ezer ft-ot a balf@szságra.
2013. jan. 8. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tök beteg. Vicces, nem vicces, én ezt nem csinálnám. Felállnék, és mondanám, hogy tapsoljon neked a rézf*szú bagoly, de én nem. Nem ugrálnék úgy, ahogy más mondja. Mi vagyok én, bazári majom?

Amúgy elég szcientológiás feelingje van, ahogy olvastam. Ott van az agymosásnak ez a fázisa, hogy vezetgetik egymást faltól-falig, meg bámulnak egymásra szó nélkül. Be vannak idomítva az emberek. Nézzétek meg a Bis nichts mehr bliebt (Míg semmi sem marad) című filmet, Y*utube-on fent van. Érdekes...

Egyszer olvastam egy olyan sztorit, hogy állásinterjún közölték a több résztvevővel hirtelen, hogy mindenki bújjon be az asztal alá. Ez is a felvételi része volt. Ti bebújnátok ilyen esetben? Én úgy elküldeném őket a fenébe, hogy nem állnának meg a lábukon.

2013. jan. 8. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem ilyen állás interjúm még nem volt, nálunk a szakmai tudás sokkal többet ér mintsem asztal alá bújjunk parancsszóra. Az én szakmámban az erős jellem pont hogy előny, úgyhogy lehet aki bebújna az asztal alá attól el is köszönnének. Amúgy tuti megkérdezném hogy "ez most vicc?"
2013. jan. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!