Ez mit jelent a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem a munkahelyemen, egy telecenterben, ahol összegyűltünk a munkatársakkal egy asztalnál, bejött a főnökasszony és a következőket mondta nekünk pedig csinálni kellett: néz ki az ablakon, néz az asztal alá, mutass a skálára, mutass kékre, mutass rózsaszínre, dobbant, csapj a szembe ül társad kezébe, mond hogy jó reggelt, és köszönj xy-nak jelen esetben ez voltam én! Érdekelne hogy ennek mi a neve és mi lényege!2013. jan. 8. 14:15
1/15 anonim válasza:
csapat tréning, de elég érdekes :)
2/15 anonim válasza:
feltétel nélküli engedelmesség? + kooperációs készség+reakciók vizsgálata... talán. :) de passz
3/15 A kérdező kommentje:
:) szerintem is!
2013. jan. 8. 14:22
4/15 anonim válasza:
Ha mindenki szó nélkül, és gondolkodás nélkül, rögtön megtette azt, amit a főnökasszony mondott, akkor ez csak egyvalamit jelenthet: nincs duma, nincs ellentmondás, nincs felülbírálás, amit a főnök mond, azt teszed. A főnöknek mindig igaza van, vissza nem tumálsz, és ha azt mondja, hogy ugorj a kútba, vagy beleugrasz, vagy ki vagy rugva!
5/15 anonim válasza:
Vajon ezt mindennap csinálni kell? És lelkesen csináltátok? (vagy beletörődően?)
6/15 A kérdező kommentje:
elég lelkesnek tűntek a többiek én kicsit furcsálotam! És mindennap van!
2013. jan. 8. 14:34
7/15 anonim válasza:
Jesszusom. Nem olyan kicsit, mintha agymosottak társasága lenne? Nekem is volt ilyen munkahelyem, ott szcientológusok voltak a vezetők :( Nem is voltam ott sokáig.
8/15 anonim válasza:
Én egy angol tanfolyamon találkoztam hasonlóval. Csak ott ugye angolul mondták a feladatot. Ezt a procedúrát az óra elkezdése előtt kellett csinálni, és az volt a lényege, hogy a gondolataidat ,,oda vonzza" ahol most vagy. Azért, hogy az óra közben már ne arra koncentráljon az ember, hogy mi van otthon, mit kell venni a boltban, mi volt a melóban, stb stb, hanem kizárólag a feladatra.
9/15 anonim válasza:
Olyan mintha állatokat akarna kiképezni... szánalmas!
10/15 anonim válasza:
Hát elég fura az biztos. Én is dolgoztam ilyen agyamentekkel 1x (vendéglátás), ott a fizetés osztásnál be kellett tenni a neveinket egy pezsgős vödörbe, kihúztak 1-et, majd akit kihúztak az "jutalomból" meghívhatta a saját pénzén a többieket arra amit a többiek akartak. Volt aki csak azért is vodka-red bullt vedelt reggel 10-kor. :)
Én a 2-ik játéknál már mondtam hogy az én nevemet hagyják is ki mert ez 1 valakinek jó: az étterem tulajdonosának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!