Egy 15 éves fiú vagyok. Miért van az, hogy senkit, főleg a lányokat nem érdeklik "komolyabb dolgok"? Mi történik? Hogyan lenne sikerem így lánynál? Összezavarodott minden.
Figyelt kérdés
Nem sírok az életen, hogy milyen szörnyű, bár sok hibám van, főleg a feledékenység, figyelemzavar egyes tereken, de vannak céljaim, elhatározásaim, szeretném jobbá tenni a világot akár apró mérékben is. De a bő korosztályom nem foglalkozik mással, csak a facebook-on való páwáskodással, meg a divattal (én nem követem a divatot, de igényesnek mondható a ruhatáram, és nem vagyok büdös kocka, bulizok is, csak nem agyba főbe), tehát aligha van, akivel a gondolataimat megoszthatnám. Barátnő-ügyben is nehezebben boldogulok, mert egyszerűen nem vagyok a retek páwa típus, akinek a legfontosabb dolog a haja, sportolok is)Egy csomó meglátásom van sokmindenben... És még a lányokra mondják, hogy érettebbek... Eszem-fa.szom megáll... -_- Ilyenkor mit érdemes csinálnom? Miért van ez? Milyen körülmények közt találhatnék barátnőt? (kedvenc témáim a zene meg a globalizáció)2013. jan. 7. 23:07
11/13 A kérdező kommentje:
utolsó: na ne mondd! Azt hittem má' nyugdíjas vagyok -_-
2013. jan. 12. 11:15
12/13 anonim válasza:
akkor meg ne nyavajogj,keress olyanokat akik hozzád hasonlóan gondolkoznak
13/13 A kérdező kommentje:
nem panaszkodok, azt akarom megtudni, hogy mi miatt van ez, hogy a fiatalok ilyen nyomik lettek.
2013. jan. 12. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!