Kamaszok, történt már veletek valami komolyabb baleset? Ha történt mi volt az?
Velem elég sok sajna :)
A két kezemen a kisujjaimat, gyűrűsujjaimat eltörtem, a középsők csak megrepedtek, ez a kézilabdázás egyik hátránya, focizás közben fejen rúgtak, eltört az orrom, biciklivel fejreálltam, kicsi agyrázkódásom volt, és azt hiszem ennyi.
17L
Juj, velem történt nem is 1...
A házunk kapuja előtt egy vízelvezető árkon átível egy vashíd. Az alatt játszottunk egyszer a nővéremmel, és én egyszer hirtelen felugrottam. Bevágtam a homlokomat a híd élébe. Nem éreztem semmit, elzsibbadtam. Piros kesztyű volt rajtam (tél volt), megtapintottam a fejem, és mivel vért nem láttam, nyugtattam a tesóm, hogy ez csak egy pici seb...hát, amint anyukám meglátott, majdnem elájult. A fejem szét volt nyílva és ömlött belőle a vér...este 6kor rohanhattunk a balesetire...:S
15/L
csonthártyagyülladás combomban, kéztörés több repedés és zúzódás hála kajla kutyának aki mindig lesodort a lábamról hegyoldalon télen, biciglivel betonvíznyelőbe estem,
tüdőempólia, építkezésen emeleten megcsúztam s beléptem két gerendaközé beszakítva a gipszkartont az csak nagyon látványos és fájdalmas volt de else tört. az kicsivolt de szintén látványos amint egy szép régi nehézfából készült 50centis gyerekbútor 2mrel fejemre esett.
Párom majdnem megfuladt, leesett kétszer is 5m magasról, kartörés, agyrázkódás, homlokrepedés, lábtörés, szemműtét.
Nos, a harmadikéhoz képest az én egykori agyrázkódásom nem egyéb, mint tejbe áztatott babapiskóta, de azért említésre méltó. Még ötödikes koromban rendszeres iskolai szokássá vált csütörtökönként a helyi sportcsarnokba furikázni busszal az évfolyamunkat, s ott megtartani nekünk a tesit. Szadista hajlamú tanárnénink kiötletelt egy feladatot, melynek lényege a hozzávetőleg 45-50 cm magas lépcsőfokok páros lábbal történő, többszörös megugrálása volt, ami mellé esetemben katasztrofális végtag-koordináció párosult, így hát senkit meg nem lepő módon belesültem a teljesítésbe. Ügyesen összeakadtak a lábaim az őket támasztó fokkal, botlást eredményezve ezzel, következésképp erőteljes lendületből fejeltem le a legfelső élét. Mit ne mondjak, azon nyomban hányingerem támadt, elszíneződött púp is szempillantás alatt az ütésem helyére keletkezett, émelyegtem istenesen a további órákban, de orvos beavatásának senki sem látta szükségét. Szerencsére nem ismétlődött meg azóta az eset.:D
14/L
Még kis koromban 2 éves lehettem... Volt egy közepes méretű tűzoltó kocsim :) kitolható létrája volt.
Ugye ilyen korban minden sz@rt megkóstol a gyerek aztán szépen rácuppantam a létra végére, valahogy megbotlottam az meg le a torkomon, végigszántotta.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!