Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sértődékeny emberrel hogyan...

Sértődékeny emberrel hogyan kell bánni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 16:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ha valaki nem tud bánni vele, ne tegye, mert csak fájdalmat okoz vele

miért nem lehet elfogadni vagy tolerálni hogy valaki más, vagy érzékenyebb, szorongóbb, és rosszul esnek neki olyan dolgok amik másnak nem

2013. jan. 6. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Régi ismerős, vagy most ismerted ki ezt belőle? Kinek mit mond azt, hogy sértődékeny:)) Talán én is sértődékeny vagyok, bár nem csinálok semmiből nagy ügyet, csak ejtek másokat, hogy megkönnyítsem a dolgukat. A sértődékenység sem az én "beskatulyált" jellemem, sokszor a másikkal szembeni viszonyomat jelenti. Vannak akikkel szemben meg engedem, mert nem jelent annyit az az ember nekem, aki meg sokat jelent attól jobban tűrök.
2013. febr. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!