Mi a bajuk a rockereknek a punkokkal?
Figyelt kérdés
Eddig azt hiszem az előbbiek táborát erősítettem, de nem vagyok/voltam sosem az akit az öltözködése határozott meg. Most beújítottam néhány punkosabb hatású cuccal, amitől persze nem érzem magam punknak csak egyszerűen ez tetszett meg, a rockerek meg az utcán a szájuk húzzák, beszólnak és néha félek elmenni mellettük. Mi a bajuk a punkokkal? 17/L2013. jan. 6. 11:34
11/12 anonim válasza:
Az a problémájuk (többek közt, és tisztelet a kivételnek), hogy az átlag ember összemossa a punkokat a rockerekkel. És mivel a punk nem épp az igényességéről híres, sajnos egy rakás sztereotípiát aggatnak ránk, rockerekre is.
(Black metálos-melodeathes vagyok, de kb százszor kaptam már meg, hogy punk vagyok, pedig nem is hasonlítok rájuk...)
12/12 anonim válasza:
Semmi bajom nincs magammal! xD Rocker vagyok aaaand Punk! :D Csak síkagyúak. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!