Rockereknek csőgatya?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ha egy rockeren csőgatya van?2012. dec. 19. 18:37
1/10 anonim válasza:
Semmi, mert én Elektronikus beállítottságú vagyok, rajtam is van
Különben is hamarabb terjedt el a szűk farmer punkok és metal, kultúrákban
20/F
2/10 anonim válasza:
a fent említett szubkultúra képviselőjének tartom magamat, szinte állandóan csőnadrág van rajtam: egyrészt mert az áll jól, másrészt sokkal könnyebb a bakancsba beletürni.
3/10 anonim válasza:
én is inkább a rockerek közé sorolom magam ettől függetlenül van cső farmerom, nyáron egy tornacipővel jól néz ki
4/10 anonim válasza:
Bakanccsal jó, de semmi mással.
5/10 anonim válasza:
Én is azt hordok, igaz, hogy fekete. Azért van rajtam oldallánc is.
6/10 anonim válasza:
A '80-as években az igazi ősrockereken is csőgagya volt. Úgyhogy simán jó, amúgy sem szeretem, ha stíluson belül megvan, hogy mit szabad és mit nem.
7/10 anonim válasza:
Semmi. Ha jól áll neki, hordja. Mint előttem írták, a punkoknál, és a heavy/glam metálosoknál alapdarab volt régebben.
8/10 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú? És hány éves?
9/10 anonim válasza:
Rockerenek három féle nadrág való szerintem
Bőrgatya
Csőgatya
és valamilyen terep, ha ez a három meg van akkor nem kell sokat a nadrágokkal törődnödXD
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) 15/L
2012. dec. 25. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!