Mi a bajuk a rockereknek a punkokkal?
Figyelt kérdés
Eddig azt hiszem az előbbiek táborát erősítettem, de nem vagyok/voltam sosem az akit az öltözködése határozott meg. Most beújítottam néhány punkosabb hatású cuccal, amitől persze nem érzem magam punknak csak egyszerűen ez tetszett meg, a rockerek meg az utcán a szájuk húzzák, beszólnak és néha félek elmenni mellettük. Mi a bajuk a punkokkal? 17/L2013. jan. 6. 11:34
1/12 anonim válasza:
Nekem csak az, hogy kommunisták vagy anarchisták (vagy mindkettő, mert ő se tudja, hogy melyik legyen), de amúgy nem nagyon foglalkozom velük.
2/12 anonim válasza:
A legtöbbnek semmi baja velük. A maradék meg kis öntudatos, komoly politikai nézetekkel bíró, attól eltérőt semmibenéző alak. Vagy egyszerűen divatrocker.
Vagy téged néztek divatpunknak.
4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok divatmajom...csak szeretek polgárpukkasztóan öltözködni...de ha ne adj isten egyszer a buszpályaudvar mögött elmenve belémkötnek,(mert eléggé a veszélyes aljarockerek táborát erősítik-én meg gyakran járok későn arrafelé...) nem ezer százalék hogy tudom védeni magam... most változzak meg?? vagy vállaljam be hogy összevernek?? Nem nagy város ahol lakom, és tudom, hogy már volt akit ilyesmi miatt elkaptak...
2013. jan. 7. 20:11
5/12 A kérdező kommentje:
és őszintén szólva szarok más rockerekre, meg más punkokra, meg az összes politikai nézetükre, a zene az ami mindkettő stílusban megfogott. Az öltözködés az már csak a virtuóz természetemnek tudható be...
2013. jan. 7. 20:13
6/12 anonim válasza:
semmiképp se változz meg. miattuk ne.
7/12 anonim válasza:
Az ég világon semmi csak a kis csicskák hiszik azt hogy ez számít. A buliban haverrock és eggyüt pogoznak.
8/12 szalka richárd válasza:
nem szabad hogy mások miatt megváltozz
én speciel punk vagyok a VII. kerületben ahol senkinek sem tetszik a stílusom de azt jegyezd meg hogy amelyik kutya ugat az nem harap
és ez igaz az emberekre is
de ha nem érdekel mások véleménye akkor nem értem mért írtad a kérdést
ha csak nem a veréstől félsz
arra van 1 jó és legális módszer
paprika/borsspray vagy ha más nincs akkor gázspray de a paprikaspray a leghatékonyabb de mind megteszi
amúgy melyik városban laksz? ha ezt tudom akkor lehet hogy többet tudok segíteni
9/12 A kérdező kommentje:
hááát mondhatni az ország nyugati csücskében..szóval messze attól a bizonyos kerülettől. de köszönet a jó szándékért...és nem, nem vagyok hülye hogy kérdezgessek, amikor azt állítom, hogy nem érdekelnek a vélemények...csak hát most hogy a hó is leesett errefelé...kibírnám egy fürdetés nélkül, na!
2013. jan. 18. 13:24
10/12 anonim válasza:
hát kb velem is ez a helyzet...mindenki beszól minden szarságért de ha igazi punk vagy akk leszarod :D jah és én meg azt nem értem h a skinheadeknek mi a bajuk velünk.haverom 1 hétig kórházban volt mert megverték.érdekes egy világ ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!