Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Áthalljátok a szomszédot?...

Áthalljátok a szomszédot? Hogy bírjátok elviselni?

Figyelt kérdés
4 gyerekes család a szomszédom. 24 órás zajongás. Megőrülök tőlük. Mit csináljak?

2013. jan. 5. 20:10
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
...nél pihenni. 8 után. Ez tényleg nagy kérés?
2013. jan. 5. 20:38
 22/41 anonim ***** válasza:
nálunk is tapizokni+szőnyeg+szivacsszőnyeg, de az egész lakást nem szivacsozhattam le. Amikor a beszédet is áthallom, akkor aztán állíthatom a hifit...a szomszéd kutya viszont engem nem zavar, bár szokott ugatni. Ki mire ugrik, ugye.
2013. jan. 5. 20:38
 23/41 A kérdező kommentje:
2 éve költöztünk ide. Akkor még csak 2 gyerek volt. Nincs nagy kedvünk költözni. Kizárólag miattuk megyünk.
2013. jan. 5. 20:40
 24/41 anonim ***** válasza:

Kertes házban lakunk, szomszédunk imádja a lakodalmas nótákat. Fiatal, nem cigány..:)

100 "kék a szeme" sláger (?) után, az én morgásomra, szólt a férjem, nincs valami újabb zenéjük? Ezt kicsit unjuk.

Azóta a kert közepéről szórakoztat minket, a legújabb lakodalmas nótákkal. Amit nagyon nem szeretek.

Visszasírjuk a csak "kék a szeme" 100-ik előadását.:)

Már nem szólunk, mosolygunk, drága jóember azt hiszi,jót tesz nekünk. Viszont ők sem szólnak, hogy a 3 kutyánk egyszerre ugrik a 4 m. széles vaskapunknak, ugatnak, ha kell, ha nem.

A tanya nem rossz ötlet! :)

2013. jan. 5. 20:40
 25/41 anonim ***** válasza:
de, 8 után azért csak le kellene őket sorban fektetni, bár ez is korfüggő. 2 éves kor alatt nem biztos, hogy érdekli a mese, meg nem mindenkit ugyanaz érdekel.
2013. jan. 5. 20:47
 26/41 A kérdező kommentje:
Á, még mindig dübörögnek, visitoznak. Van, hogy éjszaka is kelünk Hà beteg a gyerek, mert a porszívót többször beüzemeli. És ugye 4 gyerek van...
2013. jan. 5. 20:50
 27/41 anonim ***** válasza:
13%
őszintén kívánom, hogy neked soha ne legyen gondod a gyerekeddel. (már, ha lesz valaha) soha ne legyenek betegek, nyűgösek, és soha nem kiabáljanak, szaladgáljanak. tényleg ezt kívánom. bár én még ilyen gyereket nem láttam.
2013. jan. 5. 20:53
 28/41 A kérdező kommentje:
27, én is minden jót kívánok neked! Örülök, hogy te is kompromisszumra kész ember vagy, és, hogy elolvastad a hozzászólásaimat. Tudod az ilyen emberek miatt, mint te, nyílnak az ilyen fórumok.
2013. jan. 5. 20:57
 29/41 anonim ***** válasza:
13%

Igen, én kompromisszumkész vagyok, sőt, az összes hsz-ed olvastam is. Nem én panaszkodok egy ilyen helyen, hogy baj van a szomszéddal. Pedig van, de kb letojom. És elviselem, mert kénytelen vagyok. még úgy is, hogy én is sokszor dolgozom hétvégén is.

Amit írtam, tényleg őszintén írtam, hogy ezt kívánom neked.

2013. jan. 5. 21:00
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves tőled. Csak mert van gyerekem. És kézi orrszívóval megoldottam az éjszakai gondokat.
2013. jan. 5. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!