A spanyolok mien személyisegu emberek? Milyenek? Kedvesek, butak? Irjatok roluk legyszi. Tapasztalatokat is, hogy milyenek a valo eletben, hogy allnak hozza a dolgokhoz
Olyasmit olvasta, hogy eléggé lazák. Azaz, ha este 6-ra vagy vacsorára hivatalos, akkor 7-kor odaérve még nincsenek készen arra, hogy téged fogadjanak!
Na meg a színházi előadások is negyedórákat csúsznak, pont emiatt. (Csak a bikaviadal és a szentmise kezdődik pontosan.)
Hát a én egy tengerparti faluban lakom a tapasztalat az hogy a az itteni emberek tényleg nem buták és még erre isznak narkóznak rengeteget tisztelet a kivételnek és ez azon látszik hogy milyen munkát adnak ki a kezükből minősíthetetlen
Bulizni jó velük mert viccesek de dolgozni azt nem
Nincs szakmai tudásuk vagyis ami van az hibás és folyamatos san hülyét akarnak csinálni belőled
Nekem három szakmám van
Jellemző rájuk hogy előbb jár a kezük mint az eszük
Gyakorlatilag úgy van minden munka összehányva
Hát a én egy tengerparti faluban lakom a tapasztalat az hogy a az itteni emberek tényleg buták és még erre isznak narkóznak rengeteget tisztelet a kivételnek és ez azon látszik hogy milyen munkát adnak ki a kezükből minősíthetetlen
Bulizni jó velük mert viccesek de dolgozni azt nem
Nincs szakmai tudásuk vagyis ami van az hibás és folyamatos san hülyét akarnak csinálni belőled
Nekem három szakmám van
Jellemző rájuk hogy előbb jár a kezük mint az eszük
Gyakorlatilag úgy van minden munka összehányva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!