Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A spanyolok mien személyisegu...

A spanyolok mien személyisegu emberek? Milyenek? Kedvesek, butak? Irjatok roluk legyszi. Tapasztalatokat is, hogy milyenek a valo eletben, hogy allnak hozza a dolgokhoz

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olyasmit olvasta, hogy eléggé lazák. Azaz, ha este 6-ra vagy vacsorára hivatalos, akkor 7-kor odaérve még nincsenek készen arra, hogy téged fogadjanak!

Na meg a színházi előadások is negyedórákat csúsznak, pont emiatt. (Csak a bikaviadal és a szentmise kezdődik pontosan.)

2014. jan. 28. 00:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez hogy kötelező késni ezt ma már egyre kevesebben tartják be ott is és ez egy ostoba közhely. Késni 20-30 percet bunkóság mindenhol.
2019. jan. 1. 10:19
 13/15 anonim válasza:

Hát a én egy tengerparti faluban lakom a tapasztalat az hogy a az itteni emberek tényleg nem buták és még erre isznak narkóznak rengeteget tisztelet a kivételnek és ez azon látszik hogy milyen munkát adnak ki a kezükből minősíthetetlen

Bulizni jó velük mert viccesek de dolgozni azt nem

Nincs szakmai tudásuk vagyis ami van az hibás és folyamatos san hülyét akarnak csinálni belőled

Nekem három szakmám van

Jellemző rájuk hogy előbb jár a kezük mint az eszük

Gyakorlatilag úgy van minden munka összehányva

2019. aug. 15. 10:57
 14/15 anonim válasza:

Hát a én egy tengerparti faluban lakom a tapasztalat az hogy a az itteni emberek tényleg buták és még erre isznak narkóznak rengeteget tisztelet a kivételnek és ez azon látszik hogy milyen munkát adnak ki a kezükből minősíthetetlen

Bulizni jó velük mert viccesek de dolgozni azt nem

Nincs szakmai tudásuk vagyis ami van az hibás és folyamatos san hülyét akarnak csinálni belőled

Nekem három szakmám van

Jellemző rájuk hogy előbb jár a kezük mint az eszük

Gyakorlatilag úgy van minden munka összehányva

2019. aug. 15. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Dehogy laksz te tengerparti faluban. Csak álmaidban. Az is kamu, hogy deogoznak a spanyolok. Elmondanám neki, hogy sokkal erkölcsösebbek, mint a magyarok! ;)
2020. máj. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!