A herevisszér tágulatot (Varicocele) csak műtéttel úszhatom meg? Tapasztalatokat írjatok és lehetőleg olyanok akik értenek is hozzá vagy volt/van nekik!
Lényeg h. egy hete voltam urológusnál és mondta h. enyhe herevisszér tágulatom van...
Az is mondta h. lehet csak azért jött létre mert bejött ez a nagy meleg és nem tudott alkalmazkodni a here körüli ér!
Meg mondta h. úszással lehet rajta javítani de nem elég biztatóan mondta. Viszont úszni meg nem tudok:)
De nem akarok maradandó károsodást sem de a műtétet se szeretném...és észre vettem h. sajnos a merevedésem se olyan mint régen... nem az igazi. 3 hónap múlva kell visszamennem kontrollra.
Kis mértékű visszértágulatról van szó! Ezzel inkább 3 hónap múlva elmenjek műttetni vagy hagyjam még h. mit mond az orvos...
Tartok tőle h. ha nem műttetem meg akkor meddő leszek vagy más problémám lesz!?
Szerintetek mit tegyek?
Az olvastam, hogy az enyhét általában nem szokták műteni, ha nincs fájdalom és a spermakép is jó.
Egyébként meg a műtétnek vannak kockázatai. Már láttam olyan történetet is, hogy sorvadásnak indult az egyik heréje a műtét után. Hydrokele is előfordulhat, azaz egy folyadékkal telt ciszta a herék körül, amit további műtéttel korrigálnak. Gyakori, hogy kiújul.
Ez talán segíthet, majd én is kipróbálom. Nekem is van, de biztosan nem fekszem kés alá.
A Kegel-gyakorlatok serkentik az ágyéki, alhasi vérbőséget, edzi az izmokat, ezáltal serkentik a herevénákban is a véráramlás sebességét, megakadályozzák a pangást.
Az otthon végezhető gimnasztika-gyakorlatok közül érdemes naponta egy-két gyertyaállást végezni, ami nem csak az izmok edzésével, de pusztán azáltal is segít, hogy az elfolyásában akadályozott vér a gravitáció segítségévvel végre a szív irányába tud folyni.
Sperma képet nem csináltatott velem az orvos annyit mondott h. a folyamatos terhelést kerüljem el mert akkor valószínűleg nőni fog a visszér...
De ha anélkül is nő akkor viszont muszáj lesz műttetni...
Ezzel a kegel gyakorlatokkal neked nem nő? Mert itt is végül is az alhas feszül meg ha úgy vesszük?!
és még azt szeretném tudni h. neked mióta van meg? (a herevisszér)
A Kegel-gyakorlattól biztosan nem fog romlani, ezt is a herevisszér oldalon ajánlják.
Keveset edzettem régebben a PC izmom, aztán meguntam. Ez kevés, hogy bármiféle változásról számoljak be és nem is emiatt edzettem, hanem mert az orgazmus és az ejakuláció kettéválasztható, ha elég erős a PC izom. A Multiorgazmusos férfi című könyvet tudom ajánlani ezzel kapcsolatban.
Kb. 15 éves koromban vettem észre és azóta már 16 év eltelt. Azóta sem fáj, a nemi vágyam is normális és merevedési problémáim sincsennek.
Mostanában már csakis langyos illetve hideg vízzel zuhanyzom, talán még javult is valamennyit.
A spermáknak sem tesz jót a melegvíz, de még a passzos alsónadrág sem.
Értem.
Köszi a segítséget!:)
Nekem az urológus azt mondta h. feszülős alsót hordjak h. ne lógjon a herém...
Én se fürdök már meleg vízbe csak langyosba...
Azóta a herém ne fáj de a duzzanat megvan. Azóta csak a vesémnél érzek húzódó érzést... szerintem ez is a herevisszértől lehet!
Én azt olvastam, hogy a félig laza alsónadrág a legideálisabb, ez tartja is a herét és a hőszabályzó mechanizmusát sem befolyásolja jelentős mértékben.
A spermiumképződéshez ideális hőmérséklet 34°C körül van és egy feszes alsónadrág megemeli a here hőmérsékletét. Ez is biztosan közrejátszik, hogy sokaknak rossz a spermaképe.
Hát így lebeszéltetek róla:)
Ki próbálom ezt a kegel gyakorlatot meg a gyertya állást:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!