Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 3D-s Full HD Tv-t szeretnék...

3D-s Full HD Tv-t szeretnék venni. Valaki? Akinek van vagy ért hozzá? Várom a tapasztalatokat és a segítséget. Árba max: 200-250.

Figyelt kérdés

pl.:

[link]

2011. dec. 6. 16:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha egy jótanácsot elfogadsz: samsung-ot és Lg-t ne. Ami szóbajöhet: sony, philips, jvc.

Ezekben a márkákban gondolkozz és ne higyj azoknak akik alattam majd védik a samsungot meg az lg-t mert nekik olyan van. Én szervizes vagyok.

Üdv!

2011. dec. 6. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért JVC-t inkább ne.
2011. dec. 6. 16:39
 3/15 anonim ***** válasza:

Nincs Samsung-om, nem azért védem, de az se valami szar.

Vagy egy Panasonic 3D plazmát, vagy egy jóféle Sony-t, de a Samsung is simán mehet a listára.

2011. dec. 6. 18:46
 4/15 A kérdező kommentje:

Nyugodtan írjatok sorozatszámot aki ért hozzá ,hogy melyiket érdemes tényleg. (de inkább akinek van is az a hitelesebb)

Mert sokan mondják ,hogy nem érdemes venni, mert a tv műsort konvertálja ez igaz 3D-be, de nem sok köze van a 3D-hez némelyiknek. Nagyon megkel válogatni melyik tv legyen.

Az már biztos részben ,hogy Plazma és nem Lcd.

2011. dec. 6. 20:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Konvertált 3D egyértelműen szar, 3D tv-t csak akkor vegyél, ha ki is tudod használni.

Konkrét típus:

Panasonic Viera TX P42UT30

Plazma is, 3D is, és valami hihetetlen képe van, szerintem a jelenlegi generáció egyik legjobbja.

És elég olcsó (kb 2-3 éve még ennél is drágábban vettem egy 1024x768-as Panát).

2011. dec. 6. 20:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem rossz tény :)

De amit linkeltem az 130cm kicsit drágább és most akcióba nagyon jó ár. S jobb mint a Panasonic Viera TX P42UT30

Így még 1 helyen:

[link]

2011. dec. 6. 23:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Philips-et szerintem ne. A családban van, és csak a gond van vele.

Sony...hát...nekem nem tetszik a képe.

JVC-t nem ismerem.

Samsung 3D smart tv-re 5 év a garancia, ez szerintem nyomós érv lehet. Mivel elég elterjedt a samsung, több kollégámnak, ismerősömnek is az van. Senki nem vitte még szervizbe. Én is egyébként azt akarok most venni.

2011. dec. 7. 09:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Ismerőseimnek mindenféle márkájú tv van, LG, Sony, Philips, Panasonic, és még egyikre sem volt panasz, sosem romlott el.

Szóval gondolom gyakran csak selejtet fognak ki az emberek.

Ez a Samsung sem rossz, ha ez vagy a Pana közül lesz valamelyik, már jól jártál.

A nagyobb képátló és több garancia miatt szerintem Samsung.

2011. dec. 7. 16:25
 9/15 anonim válasza:

Helló!

Nemrég vettem egy samsung ps51d490 tipusut, és azt kell mondjam minden forintot megért!

Amikor én vettem 210000 volt, most 170000!! Igaz nem full hd.

1365x768. Tökéletes kép, hibátlan a tv!

A 3D-ről nem is beszélve! Megéri, hidd el!

2011. dec. 11. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Én szombaton vettem egy Samsung UE40D6100-at. 179.900-ért adnak hozzá WiFi adaptert, meg 4 szemüveget. Nagyon tetszik, brutál jó a képe. Kb. 1.5 hónapja járom a boltokat hétvégente, és szerintem a Samsung-ok a legjobbak, és belőlük van a legtöbb választék.

Philips-et, JVC-t, Sony-t nem vennék, nem tetszett amit láttam. Az LG az egész jó. A Sharp még ami tetszett, de drága.

2011. dec. 12. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!