3D-s Full HD Tv-t szeretnék venni. Valaki? Akinek van vagy ért hozzá? Várom a tapasztalatokat és a segítséget. Árba max: 200-250.
Ha egy jótanácsot elfogadsz: samsung-ot és Lg-t ne. Ami szóbajöhet: sony, philips, jvc.
Ezekben a márkákban gondolkozz és ne higyj azoknak akik alattam majd védik a samsungot meg az lg-t mert nekik olyan van. Én szervizes vagyok.
Üdv!
Nincs Samsung-om, nem azért védem, de az se valami szar.
Vagy egy Panasonic 3D plazmát, vagy egy jóféle Sony-t, de a Samsung is simán mehet a listára.
Nyugodtan írjatok sorozatszámot aki ért hozzá ,hogy melyiket érdemes tényleg. (de inkább akinek van is az a hitelesebb)
Mert sokan mondják ,hogy nem érdemes venni, mert a tv műsort konvertálja ez igaz 3D-be, de nem sok köze van a 3D-hez némelyiknek. Nagyon megkel válogatni melyik tv legyen.
Az már biztos részben ,hogy Plazma és nem Lcd.
Konvertált 3D egyértelműen szar, 3D tv-t csak akkor vegyél, ha ki is tudod használni.
Konkrét típus:
Panasonic Viera TX P42UT30
Plazma is, 3D is, és valami hihetetlen képe van, szerintem a jelenlegi generáció egyik legjobbja.
És elég olcsó (kb 2-3 éve még ennél is drágábban vettem egy 1024x768-as Panát).
Nem rossz tény :)
De amit linkeltem az 130cm kicsit drágább és most akcióba nagyon jó ár. S jobb mint a Panasonic Viera TX P42UT30
Így még 1 helyen:
Philips-et szerintem ne. A családban van, és csak a gond van vele.
Sony...hát...nekem nem tetszik a képe.
JVC-t nem ismerem.
Samsung 3D smart tv-re 5 év a garancia, ez szerintem nyomós érv lehet. Mivel elég elterjedt a samsung, több kollégámnak, ismerősömnek is az van. Senki nem vitte még szervizbe. Én is egyébként azt akarok most venni.
Ismerőseimnek mindenféle márkájú tv van, LG, Sony, Philips, Panasonic, és még egyikre sem volt panasz, sosem romlott el.
Szóval gondolom gyakran csak selejtet fognak ki az emberek.
Ez a Samsung sem rossz, ha ez vagy a Pana közül lesz valamelyik, már jól jártál.
A nagyobb képátló és több garancia miatt szerintem Samsung.
Helló!
Nemrég vettem egy samsung ps51d490 tipusut, és azt kell mondjam minden forintot megért!
Amikor én vettem 210000 volt, most 170000!! Igaz nem full hd.
1365x768. Tökéletes kép, hibátlan a tv!
A 3D-ről nem is beszélve! Megéri, hidd el!
Én szombaton vettem egy Samsung UE40D6100-at. 179.900-ért adnak hozzá WiFi adaptert, meg 4 szemüveget. Nagyon tetszik, brutál jó a képe. Kb. 1.5 hónapja járom a boltokat hétvégente, és szerintem a Samsung-ok a legjobbak, és belőlük van a legtöbb választék.
Philips-et, JVC-t, Sony-t nem vennék, nem tetszett amit láttam. Az LG az egész jó. A Sharp még ami tetszett, de drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!