A gazdag szülők gazdag gyerekei miért vágnak fel mindig? Nem az ő érdemük.
Mindenki ezt mondaná.
Ha lenne pénzed akkor a társaságod olyan lenne és elvárná tőled.
Vannak akik ilyenek, aztán akik nem.
nekem még nem is az ilyenekkel van bajom.
ők elvannak a saját köreikben, a saját hasonló barátaikkal, a hozzám hasonló gettószökevényeken keresztülnéznek ahogy fordítva is
engem azok irritálnak akik szintén gazdag szülők kölykei és valamilyen módon defektesek, ezért nem fogadják be őket a többi gazdagok.
és akkor odajönnek hozzám makogni hogy elvisznek ide-oda, sütizni, moziba, stb. amiket ha egy évben megengedek magamnak.
és ha már meghívtak pár dologra azt hiszik hirtelen joguk lesz rendelkezni a szabadidőmmel meg előírják hogy viselkedjek.
na ez irritál
azt hiszik ha már lúzerek legalább pénzen megvesznek majd valakit, nemtom, testőrnek vagy unaloműzőnek
csak nem így működik, megneszelem ezt és koccolok elfele
Ez nevelés kérdése, akik így viselkednek el vannak kényeztetve. Viszont ismerek pár pozitív példát is, pl. volt, hogy el kellett mennem egy ismerősömhöz jegyzetért, és megdöbbenve láttam, hogy milliomosok. Az előtte eltelt 1 év alapján nem gondoltam volna. Tudtam, hogy nem szegények, az azért látszódott, na de hogy ennyire? Nagyon szerény, jószívű és segítőkész embert ismerhettem meg benne, aki véletlenül sem dicsekedett a vagyonukkal. Az anyukája szintén egy végtelenül kedves nő (az édesapjával nem találkoztam).
Nem minden gazdag családból származó fiatal tartozik az újgazdag ficsúrok közé. Még egyszer mondom: nevelés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!