Mit gondoltok arról a barátságról ami kb csak az ivásról/buliról szól?
Az alkohol összehozza az embereket. Ezzel dicsekedni, hogy mennyit ittunk szégyen. Sokan vannak, akik csak a kocsmában tudnak normálisan összejönni, de amúgy nagyon jó barátok. Másrészt vannak ivócimborái is a legtöbb embernek és ez így van jól.
Szerintem az a baj, hogy neked nincs lehetőséged szórakozni és nincsenek rendes barátaid és csak kifogásokat keresel.
Szerintem az alapvetően nem baj, ha vkiről csak ilyen összeülős-koktélozós kép kerül ki, mert az emberek nagy többsége "alkalomkor" fotóz főleg, nem akkor, amikor sétálgatnak meg filmet néznek.
Viszont az már gáz, ha azt hiszik, az a menő, ha minden kép alatt meg kell említeni, hogy mi márpedig itt iszunk, mert az elég taszító.
Én személy szerint kevés képet teszek fel magamról. Nem vagyok annak a híve hogy ott éljem az életem.Kb. volt két profilképem az évek alatt, van egy a párommal, egy az unokahúgommal, egy baráti társaságos egy szalonnasütés alkalmával készült, mert ott volt rajta mindenki, és van körülöttünk alkohol :) Plusz ami képeken bejelölnek többnyire buli előtti. Mert olyankor készül pár kép. Ha sétálunk az utcán vagy melegítősen kártyázunk nem igazán.
Általában barátokkal megyek bulizni, de volt már rá példa hogy csoporttársaimmal mentünk el vagy ültünk be valahova egy boroskóla társaságában esti óra után. Másképpen nem szervezünk közös programokat, nem mondanám őket barátoknak, de haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!