Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan " sértődte...

Szerintetek jogosan " sértődtem" meg a barátnőmre?

Figyelt kérdés
Azért irtam a sértödtem-et idézőjelbe, mert igazábol nem sértődött vagyok csak rosszul esett amit csinált..Van egy barátnőm, akivel elvileg nagyon joban vagyunk, én szlveszterkor irtam neki egy kedves üzenetetet, amiben neki és a családjának is boldog uj évet kivántam. Erre semmi válasz.Gondoltam, lehet csak nincs pénz a teloján stb, de fb-on tuti irni fog.. de aott se irt, pedig gyakran beszélünk ott is. Tudom hogy aproság meg hülyeség ilyeneken fent akadni, de azért jol esett volna egy válasz... szerintetek igazam van, vagy nem kell ilyenekkel foglalkozni?
2013. jan. 3. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem magadból indulj ki. Gondolom te sem írtál minden létező ismerősödnek, csak akivel nagyon jóba vagy. Tehát te azoknak nem írtál akikkel nem vagy annyira szoros viszonyban és most ugyan ezt a gondolatmenetet képzeled a barátnőd fejébe is. De lehet hogy ő alapból hülyeségnek tartja ezt az egész újévi köszöntőst. Vagy annyian írtak neki, hogy nincs is már eszébe, hogy nem válaszolt neked.

Vagy amit már írtak, hogy nem kapta meg és ő is azt várta hogy facen írj és most ugyan olyan bunkónak tart téged mint te őt.

2013. jan. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!