Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan " sértődte...

Szerintetek jogosan " sértődtem" meg a barátnőmre?

Figyelt kérdés
Azért irtam a sértödtem-et idézőjelbe, mert igazábol nem sértődött vagyok csak rosszul esett amit csinált..Van egy barátnőm, akivel elvileg nagyon joban vagyunk, én szlveszterkor irtam neki egy kedves üzenetetet, amiben neki és a családjának is boldog uj évet kivántam. Erre semmi válasz.Gondoltam, lehet csak nincs pénz a teloján stb, de fb-on tuti irni fog.. de aott se irt, pedig gyakran beszélünk ott is. Tudom hogy aproság meg hülyeség ilyeneken fent akadni, de azért jol esett volna egy válasz... szerintetek igazam van, vagy nem kell ilyenekkel foglalkozni?
2013. jan. 3. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem túlérzékeny vagy és emiatt nagyon sok problémád lesz az életben.
2013. jan. 3. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Bunkóság nem visszaírni.
2013. jan. 3. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem jogosan.
2013. jan. 3. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is az. Velem is megcsinálta ezt az egyik barátnőm, meg az uncsitesóm is, de úgy döntöttem hogy sz@rok a fejükre finoman szólva, az én boldogságomat nem törik le ezzel. Ő bajuk, az ő szegénységi bizonyítványuk.
2013. jan. 3. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem jogos, vagy inkább fogalmazzunk úgy: korai a sértődés.

Lehet, hogy át se ment a válasz SMS-e, az enyém is veszett már el a szilveszteri leterheltség miatt.

Az is könnyen megeshet, hogy ő még hisz a személyes kommunikációban és majd akkor mondja, ha találkoztok.

2013. jan. 3. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Valahol jogos, de annyi eszewd meg lehetet tvolna, hogy megkérdezed, figyu Julcsa, megkaptad az sms-em? Írtam ám neked. Onnan meg meglátod mit lép. Lehet kiment a fejéből vagy részegen fetrengett és nem is emlékszik rá vagy C) verzió, meg se kapta, újévkor ugyanis fullra vannak a hálózatok terhelve.
2013. jan. 3. 16:31
 7/11 A kérdező kommentje:
IGen persze ezekre én is gondoltam.. ponz azért irtam hogy fb-on vártam az üzenetet hátha, de ott sem... és amugy azt meg lehet nézni hogy megkapta e az ember az sms-t vagy nem.. és azért eltelt már 2 nap, ezalatt válaszolhatott volna... az meg hogy személyesen akarja megmondani... azért nem tul kedves, hogy más gondol rá , ő meg 1 hét mulva ha találkozunk annyit mond buék.. mindegy csak azért jol esett volna.. holnap találkozunk majd kiváncsi vagyok hogy mondani fog e ezzel kapcsolatban valamit..
2013. jan. 3. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
De mebr... Gondolsz rá, de meg nem kérdeznéd pl. facebookon, hogy hallod, mi van. Ha direkt nem írt, akkor bekaphatja, de amíg ez tnem tudod, fölöslegesen húzod az orrod.
2013. jan. 3. 16:39
 9/11 A kérdező kommentje:
de most mit kérdezzek töle? hogy miért nem válaszolt vagy mi? ez szerintem akkor bunkoság.. annyit láttam hogy kiirt facebookra az üzenőfalára annyit, hogy buék mindenkinek! ennyi...
2013. jan. 3. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem spec. agyamra mennek ilyenkor az üzenetek, mindekni ír, mint ha kötelező lenne. Én sem válaszolgatok. Nekem nem kell írni. Ezreket sms-ezhetnék el, a facebook-on meg nem írok minden ismerősömnek BUÉK-ot csak azért, hogy megnyugodjon. Az agyamra mennek a kötelező körök. Ha ennyire bánt, mond meg neki, hogy ez neked fontos, de szerintem ő is úgy van vele, mint én. Pont szarik rá.
2013. jan. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!