Apám rá van izgulva a barátnőmre, mit tegyek?
Barátnőmmel kb egy éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben látom fateromon, hogy nyomul rá. Mindig bókol neki, egyszer "véletlenül" még a fenekét is letaperolta, facebookon ráírogat, szóval elég félre nem érthető módon csinálja. Én is látom és barátnőm is.
Már többször mondtam neki, hogy le kéne állni, de erre csak az a válasza, hogy beképzelem, meg hogy ő csak jóban akar lenni a "menyével".
Mivel tudom, hogy valaki úgyis megkérdezi, anyám nem él velünk, öt éves koromban lelépett egy családos pasival, azóta ő sem kíváncsi ránk, mi sem őrá. 45/F, 20/N, 21/F az életkorok.
Állj a sarkadra. Nem azt mondom, hogy verd meg, de legyél határozott. Szedd össze a mondanivalódat, ne találjon mentséget a vén kecske.
Nem taperoljuk a "menyünk" fenekét például.
Az erkölcstelenségnek is van határa..fiunk barátnője pedig több mint tabu.
Azért nem minden 20 éves lány tudja kezelni az ilyen hülyeséget..
45 éves férfi elég dörzsölt már.
Nem azt mondtam, hogy hagyja magát, de a srácnak azért nagyobb tekintélye lenne "vitába" szállni a vén kujonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!