Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám rá van izgulva a barátnőm...

Apám rá van izgulva a barátnőmre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kb egy éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben látom fateromon, hogy nyomul rá. Mindig bókol neki, egyszer "véletlenül" még a fenekét is letaperolta, facebookon ráírogat, szóval elég félre nem érthető módon csinálja. Én is látom és barátnőm is.

Már többször mondtam neki, hogy le kéne állni, de erre csak az a válasza, hogy beképzelem, meg hogy ő csak jóban akar lenni a "menyével".

Mivel tudom, hogy valaki úgyis megkérdezi, anyám nem él velünk, öt éves koromban lelépett egy családos pasival, azóta ő sem kíváncsi ránk, mi sem őrá. 45/F, 20/N, 21/F az életkorok.

2012. okt. 21. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Te a fia vagy,tehát téged nem is fog komolyan venni.A barátnődnek vissza kézből loccs egy jó nagyot amikor szemtelenkedik vele.Elakad a szava.Álljon a kis csaj a talpára és ossza ki vissza vesz az öreged a gyújtásából
2012. okt. 21. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Pofozkodni nincs értelme, de talán rálocsolni egy pohár vizet/egyéb innivalót, azt lehetne. Már barátnőd részéről, ha a szó nem használ. Te pedig biztosítsd őt róla, hogy ha balhé lesz, kiállsz mellette.
2012. okt. 21. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem,minek kell egy ilyen "apával" tartani a kapcsolatot.Komolyan léteznek még ilyen birkalelkű emberek?Nyilván nem számíthatsz tőle semmilyen támogatásra,sőt,inkább csak alátesz.Akkor miért kell egy ilyen senkivel tartanod a kapcsolatot?Az én szememben egy ilyen nem ember.
2012. okt. 21. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

A lánynak semmiképpen sem kellene beszólnia.Ütnie meg végképp nem! Hogy írhattok ilyet h egy 20 éves kislány vágja képen a pasija apját?? Inkább neked kérdező, neked kellene valahogy határozottan de mégis tisztelettel elintézni a dolgot, valahogy így: "Hé fater, ez az én csajom, fejezd be a nyomulást mert ku.ra zavar engem is és a bnőmet is! Világos? Remélem h érthető voltam!"

kb így...

2012. okt. 21. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd is tegyen valamit. Kiabaljon, locsolja le, ha végképp nem durr egy füles. És vedd meg te is.
2012. okt. 21. 15:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

elég az is, ha megszégyeníti. sokkal többet használ vele, mint bármilyen pofozkodással, kiabálással.

ha legközelebb apuka odasündörög a kislány mellé, akkor valami jó csípőset kell beszólni, amitől az öregnek leesik a 20filléres. segíts a barátnődnek, találjatok ki jó oltós szövegeket.

pl utaljatok arra, hogy apád már nem egy mai darab, álmaiban se gondoljon arra, hogy majd pont a barátnődnek fog tetszeni. és hasonlók.

2012. okt. 21. 17:12
 17/17 anonim válasza:
47%

Én összeverném. Attól még, hogy az apám, nem jelenti azt, hogy neki mindent lehet.

Otthon laksz még? Mert ha nem, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert örökké ezt fogja veled csinálni. Mégis milyen ember az ilyen.

2012. okt. 29. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!