A Hamis (Fake) fültágítót (Fake plug) hogyan kell berakni?
Figyelt kérdés
1, hogyan kell berakni ?
2, részletesen hogyan van ez ? ( addig tolodik össze a két vége amig a fülhöz nem ér ? )
Google-ba rákerestem de nem adott ki normális magyarázatot erről.
Kicsit hülye vagyok ebben a témában :) :)
#fültágító #Fake fültágító
2013. jan. 2. 19:17
1/15 anonim válasza:
1. vedd le a nadrágod
2. pucsíts be és húzd szét a farpofáidat.
3. rakd be.
2/15 A kérdező kommentje:
Na, nem gondoltam volna hogy ilyen népművészeti cserépedény(ek) is írnak ide ,
Máshol éld ki magad öcsi.
2013. jan. 2. 19:28
4/15 A kérdező kommentje:
(y) :D osztani kell a népet , máshogy nem megy Zia :D
2013. jan. 2. 19:41
5/15 anonim válasza:
hát most nem érezd magad keménynek, mert ekkora hatalmas osztást letoltál... szánalmas ez a mű fültágító. ennél már nincs lejjebb.
6/15 A kérdező kommentje:
"hát most nem érezd magad keménynek,, TANULJ MEG Írni.
Vagy csak simán told arrébb a bicajt !! ;)
BUNKÓK NE ÍRJANAK, GYÖKEREK IS KÍMÉLJENEK !! Thx.
2013. jan. 2. 19:46
7/15 anonim válasza:
Hát Bogi elvitatkoztok!:) am birom az ilyen nagypofájuakat. Mint ez az ismeretlen is. De attól még neked adok igazat! LB.<3
8/15 A kérdező kommentje:
:D köszi, mit érne hülyék nélkül a világ ?, semmit , tudod kellenek ilyenek is ,
LB <3
2013. jan. 2. 19:55
9/15 anonim válasza:
Emlékszel sok állatot engedett fel Noé a bárkájára. XD
10/15 anonim válasza:
Aki kitalálta a fake plugot, azt helyben elüthette volna valami... Ha valaki fültágítót szeretne, akkor nyilván megszenvedi a rendeset. Mellesleg, nem hiszem, hogy akkora génsebészet lenne egyet berakni, hiszen lényegében ez egy fültágítónak álcázott fülbevaló. De az alapján, ahogy a barátnőddel írogattok, max. 14-15 évesek lehettek és abból is rosszabb fajta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!