Hogyan talalhatnek magyarokat a kozeli kornyezetemben?
Figyelt kérdés
Angliaban elek, szeretnek baratokat szerezni. Ismerek nehany csaladot itt, de ok csak mind haverok. Szeretnek hasonlo csaladot talalni, amilyen a mienk. Fiatal par vagyunk egy pici gyerekkel. Az ismeros kereso oldal, ahova regisztralva vagyok nem tud igenyeimnek megfelelo keresest kinalni. Segitsetek leci.2013. jan. 1. 22:48
2/12 anonim válasza:
én az egyik párral a facebookon ismerkedtem meg, azóta összejárunk. a másikaknak tolmácsoltam, így ők megismerkedtek az előzekkel, így mindenki összejár már:)
a hunuk oldalon.
3/12 anonim válasza:
Menj fel a londonimagyarok fórumára, anglia minden részéről vannak ott emberek! És az egy jó, segítőkész, összetartó társaság, ahogy én tapasztaltam. :)
4/12 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz de az iwiwen is aktív az Angliában szülni vagy milyen topic. Már rég szültek és pici gyerekeik vannak. Megpróbálhatod azt is.
5/12 A kérdező kommentje:
Lancashire-ben lakunk, Manchestertol kevesebb, mint egy oranyira eszakra. Iwiwet toroltem. A hunukot most nezem. Hatha talalok valamit:D
Face-en uzentem egy holgynek, remelem valaszol:D
2013. jan. 1. 23:46
6/12 A kérdező kommentje:
A hunuk oldalon hogy ismerkedjek? Regisztralni kell?
2013. jan. 1. 23:50
7/12 anonim válasza:
Kar h messze laktok hozzank,pedig en is ismerkednek! Mi is fiatal hazaspar vagyunk pici gyerekkel!
8/12 anonim válasza:
Utolsó hol laktok?
Kérdező sajnos tőlünk is messze vagytok :(
9/12 A kérdező kommentje:
Azert megirjatok, hogy hol laktok?
2013. jan. 2. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!