Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szobatársam barátja nagyon...

A szobatársam barátja nagyon büdös, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szobatársam, és nem szeretném megbántani, de amikor itt van a barátja 10 perc után hányingerem lesz annyira büdös. Amikor itt alszik az egész szoba átveszi a szagát és rengeteg idő amíg utána kiszellőzik. 19/L

2013. jan. 1. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

De milyen szag?

Izzadság?

Miután elmegy a barát, próbálj meg kicsit színészkedni.

Mond hogy mi ez a büdös?Te is érzed?Vagy valami ilyesmit mondj,és nyisd ki az ablakot.

Lehet hogy a barátnőd is érzi,csak ő maga sem tudja megmondani a barátjának :D...

Így hátha elszomorodik, kiönti neked a lelkét hogy szereti a barátját,de sajnos szagos a srác,és nem tudja mit tegyen.

Így együtt megoldatjátok a büdös barát problémát.

2013. jan. 2. 03:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem izzadság szag. Majd megpróbálkozom ezzel. Jó lenne ha megoldódna, mert tényleg nem tudom elviselni ezt a szagot. De ha a szobatársam nem érzi, hogy büdös, akkor nem tudom mit teszek. Amúgy nem csak szerintem az. Volt itt barátnőm és ő is mondta, hogy elviselhetetlen ez a szag.
2013. jan. 2. 10:44
 3/4 Auzisz válasza:
Szia ! szerintem egyszerűbb lenn nem körbe keríteni a dolgot hanem le ülni az illetővel és meg mondani neki az igazat persze az első mondatod úgy kezd hogy nem bántás képen mondod ! Hidd el az őszinteség többet ér mint akár mi ! Pll: Nem tudom hogy hívják az illetőt pll.. Feri stb Nem bántás képen szeretném mondani de őszinte leszek hozzád nem tudom hogy te érzed e magadon de egy picit domináns a test szagod ! Tudnál valamit tenni ellene mert mikor ide jössz egyből érződik ! És ezt tényleg nem bántás képen mondom ! Röviden ennyi ! Ha meg megsértődik rád azzal ne foglalkozz te az igazat mondtad ! Sok szerencsét :D ÜDV AUZISZ
2013. nov. 26. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
szerencsére már nem ott lakom, de köszi a választ :D
2014. febr. 9. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!