Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Biztos fura lesz ez most de...

Biztos fura lesz ez most de nincs humorérzékem valaki adna tanácsokat hogy ezt hogylehetne "fejleszteni"?

Figyelt kérdés
egy csomószor van olyan helyzet,hogy társaságban ülünk a párommal és vicceket mesélnek és ugye viccesen oda szológatnak egymásnak én ezt nem értem és ha épp nekem szánnak egy ilyent akkor értetlenül ülök nem tudok mit visszareagálni és ugy érzem tök butának néznek emiatt, annyira durva,hogy én nem értem őket tegnap ez épp szóba került a párom és köztem mondta,hogy soha nincs humorérzékem nem értem a vicceket ez elég rosszul eset tőle... ő eléggé humoros egyéniség valahogy fejleszteni szeretném ha lehetne. valaki aki tud kérem segítsen nagyon megköszöném.
2012. dec. 29. 12:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
de tőled inkább nem kérnék segítséget, ha lehet mert te szerintem csak inni tudsz!!
2012. dec. 31. 14:58
 22/22 anonim ***** válasza:

Régen én is ilyen voltam. Ez a fóbiám odáig vezetett, hogy már attól is féltem, ha emberek közé kellett mennem. Aztán volt egy több hónapig tartó időszakom, amikor olyan életmódom volt, hogy alig mentem emberek közé. Először ezt megváltásnak éreztem. Aztán azt éreztem, hogy mégis kellenek emberek, mert folyamatosan fejlesztem magam, és ha ezt csak magamnak tartogatom, az nem az igazi. Meg akartam mutatni az igazi énem, ki akartam fejezni magam. Azóta szinte elvarázsolom az embereket.

Az emberektől való félelemre az a legjobb megoldás, ha tudatosítod magadban, hogy senki sem jobb vagy rosszabb. Te sem vagy alsóbbrendű, de más sem ér többet, ezért értelmetlen feszengeni.

Természetesen nem fogsz egyik napról a másikra megváltozni, ez kitartó munka eredménye. Nem az a megoldás, ha elmenekülsz, hanem az, ha egyre többször tudatosan mész bele ilyen szituációkba. A kezdeti bénázások ne lombozzanak le.

Egyedül is tudsz gyakorolni, képzeletben vázolj fel ilyen szituációkat.

Sok sikert! :)

2013. jan. 6. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!