Biztos fura lesz ez most de nincs humorérzékem valaki adna tanácsokat hogy ezt hogylehetne "fejleszteni"?
Régen én is ilyen voltam. Ez a fóbiám odáig vezetett, hogy már attól is féltem, ha emberek közé kellett mennem. Aztán volt egy több hónapig tartó időszakom, amikor olyan életmódom volt, hogy alig mentem emberek közé. Először ezt megváltásnak éreztem. Aztán azt éreztem, hogy mégis kellenek emberek, mert folyamatosan fejlesztem magam, és ha ezt csak magamnak tartogatom, az nem az igazi. Meg akartam mutatni az igazi énem, ki akartam fejezni magam. Azóta szinte elvarázsolom az embereket.
Az emberektől való félelemre az a legjobb megoldás, ha tudatosítod magadban, hogy senki sem jobb vagy rosszabb. Te sem vagy alsóbbrendű, de más sem ér többet, ezért értelmetlen feszengeni.
Természetesen nem fogsz egyik napról a másikra megváltozni, ez kitartó munka eredménye. Nem az a megoldás, ha elmenekülsz, hanem az, ha egyre többször tudatosan mész bele ilyen szituációkba. A kezdeti bénázások ne lombozzanak le.
Egyedül is tudsz gyakorolni, képzeletben vázolj fel ilyen szituációkat.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!