Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Biztos fura lesz ez most de...

Biztos fura lesz ez most de nincs humorérzékem valaki adna tanácsokat hogy ezt hogylehetne "fejleszteni"?

Figyelt kérdés
egy csomószor van olyan helyzet,hogy társaságban ülünk a párommal és vicceket mesélnek és ugye viccesen oda szológatnak egymásnak én ezt nem értem és ha épp nekem szánnak egy ilyent akkor értetlenül ülök nem tudok mit visszareagálni és ugy érzem tök butának néznek emiatt, annyira durva,hogy én nem értem őket tegnap ez épp szóba került a párom és köztem mondta,hogy soha nincs humorérzékem nem értem a vicceket ez elég rosszul eset tőle... ő eléggé humoros egyéniség valahogy fejleszteni szeretném ha lehetne. valaki aki tud kérem segítsen nagyon megköszöném.
2012. dec. 29. 12:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jajj úristen basszus nem mindenki iszákos mint egyesek!!!lehet szépen is válaszolni jó!!
2012. dec. 29. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem mindenki olyan gyenge gyomrú, hogy 2 rövid után dobja a rókát... xD

Nem lehetsz valami kellemes társasági ember, nem az ivás miatt, mielőtt azon pörögnél. Inkább görcsös és besavanyodott vagy.

2012. dec. 29. 22:46
 13/22 A kérdező kommentje:
lehetséges,te biztos tudod,hogy én milyen ember vagyok!! segítséget kértem nem pedig bunkó válaszokat,de az ilyen emberek mint te is vagy mindig szeretnek okoskodni!nem értem ha én normálisan megkérdezek valamit akkor miért kell már rögtön belekötni a másikba gúnyos megjegyzéseket tenni?
2012. dec. 29. 23:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, van, aki "két feles után már dobja a rókát." Nem mindenki bírja az alkoholt, miért, anélkül nem érezheti magát jól valaki? Vagy valami betegsége van ill. gyógyszert szed? Mint mondjuk az anyám. Nekem nincs bajom az itallal / mértékkel, persze /, de ha valaki nem bírja, akkor nem iszik, és kész. Iszik kávét, gyümölcslevet.
2012. dec. 30. 15:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Bocs, nem felest, rövidet akartam idézni, de a lényegen nem változtat semmit.
2012. dec. 30. 15:10
 16/22 anonim ***** válasza:
De ha meg valaki ilyen karót nyelt, az ha bever valami alkoholosat, leglaább feloldódna kicsit. Nyilván ha annyi esze van, hogy lehúz 2 felest és rohan máris hányni, talán nem azt kéne innia, hanem egy könnyű cidert, egy pohár bort vagy egy pohár sört, sőt vannak nagyon finom, nem túl ütős koktélok is, amit el lehet egész este szopogatni. Mégis iszik valamit és feloldódik kicsit. De ehhez már persze gondolkodni kel..
2012. dec. 30. 18:13
 17/22 A kérdező kommentje:
te nem érted a válaszokat??? valaki azért nem ihat mert gyógyszert szed vagy pedig nem bírja.És szerinted mennyi sört vagy bort kéne meginni ahhoz hogy oldódjon az ember vannak gátlásos emberek meg vannak gátlástalanok ...
2012. dec. 31. 12:07
 18/22 A kérdező kommentje:
nekem pl rohadtúl sok sört kéne meginnom ahhoz hogy ugy tudjak oldódni mint ha egy felest dobtam volna be.
2012. dec. 31. 12:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Inkább írni tanulj meg ivás előtt, de mit foglalkozol avval, hogy ki nem ihat gyógyszer miatt? Azt hittem itt rólad van szó. No mindegy, vannak még ennyire gyenge képességű emberek, ha nem érted mit írok... Nem tudlak sajnálni... :)
2012. dec. 31. 14:06
 20/22 A kérdező kommentje:
inkább magadat sajnáld szükséged van rá!!:))én értem,hogy mit írsz!de neked nem jut el az agyadig,hogy van aki NEM bírja hiába iszik sört,bort és közben rágcsál ezt azt..Szerinted minek tettem fel a kérdést?mert segítséget kérek!!!nem okoskodást a PIA nem segít fogd már fel!!
2012. dec. 31. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!