Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik ilyen ember? Kort és...

Létezik ilyen ember? Kort és nemet írj!

Figyelt kérdés
Ismertek olyan embert akinek nincsen facebookja, pusztán azért mert rájött, hogy egy csésze sz@art se ér az egész, és hogy több mérget fecskendez az agyunkba a reklámok által, mint amennyi haszna van? Ezt azért ebbe a kategóriába soroltam, mert napjainkban minden ismeretség alapja az fb, bűnözők buknak le miatta, tiltott kapcsolatokra derül fény, és prostitúciós hálózatok üzemelnek rajta...
2012. dec. 29. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki fogékony rá, csak van, aki nem tudja/nem hiszi el, hogy az."

Ez az általánosságba vett sablon. Egy átlag ember naponta akár ezer reklámmal is találkozhat és az hogy megjegyzi tudat alatt nem biztos garancia arra hogy vásárolni is fog. A fenti mondatom most csak a fecebook típusú reklámokra vonatkozott. A lájkold és nyersz egy telefont, vagy az oszd meg és sorsolunk és ott vannak még a like-old hogy lásd az oldalt "reklámok". Én ezt egy x-el elintézem, azaz nem vagyok rá fogékony...

Azok az ismerőseim akik műkörmöstől a torrent oldalig mindenfélét kitesznek meg tiltva vannak.

Amúgy Google Chrome-t használok és van fent adblock bővítményem is. Így az adboxok pl. itt gyakorin is le vannak egyből tiltva. Azokon az oldalakon meg manuálisan lövöm ki a reklámokat amikre sűrűn járok.

Ebben a megvilágításban a fogékonyság remélem már értelmezhető számodra.

2012. dec. 29. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Regisztráltam, kis idő múlva töröltem magam. Majd évek múlva, tehát egy-két hónapja ismét regisztráltam, de most egy fiktív névvel, és most is csak azért, mert az egyik kedvenc kajáldámnak az étlapja csak ott van fenn. A szórólapjuk mindig elkallódik, honlapjuk pedig nincs.
2012. dec. 29. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Úristen... komolyan, te butább vagy, mint egy átlag alatti facebook használó tini.

A facebook nélkül is vannak prostik, bűnözők, reklámok, szóval ez nem újdonság. www.rosszlanyok.hu, pl, itt GYKn is van reklámja, ott van a nőstények legalja.

Aki hülye, az facebook nélkül is totál az...

2012. dec. 29. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!