Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van úgy, hogy két ember csak jóba van elvileg, de mindenki látja, hogy odavannak egymásért (csak ők nem)?
Illetve tényleg látszik ha két ember szexel egymással (nem szex közben, hanem onanntól kezdve, hogy egyszer szexeltek máshogy viselkednek egymással társaságban)? Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyunk, régen egy párt alkottunk de nem működött. Egyszer kettesbe maradtunk, és úgy alakult, hogy egymásnak estünk és szeretkeztünk. Erről senki nem tud, de mégis mindenki mondja, hogy látszik, h szeretjük egymást.
L/18
Van ilyen. Sokszor a kívülállók jobban látják a dolgokat, mint akik benne vannak. De ez nem csak ilyen esetben van. pl. ha már nem jó a kapcsolat. akik nincsenek benne sokszor jobban látják mi lenne jó vagy éppenséggel mi van.
Nekem is volt ilyen, hogy tetszett nagyon egy srác és én is tetszettem neki. A vonaton ott hülyéskedtünk de csak haveri szinten és a haverom mondta utána, hogy nem éppen olyanok vagyunk mint a barátok..:)
Nálunk is volt ilyen.
Munkahelyi kapcsolat.
Bekerültem a munkahelyemre, akkor még barátom volt.
Volt egy majdnem 20évvel idősebb pasas (mellesleg főnököm), és nagyon jóban voltunk. Mindenki levágta, hogy vonzódunk egymáshoz csak mi nem. Vagyis a srác tudta, hogy mit akar tőlem, de én tartottam magad de állítólag a test és a szem nem hazudik.
Fél évig ment ez a szitu és egy műszakváltással megoldódott a probléma és összejöttünk :)
Így nem lett gond azzal, hogy a főnökkel vagyok jóban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!