Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember hány évezrede ismeri az önkielégítést?
Figyelt kérdés
Engem mindig is foglalkoztatott az a kérdés, vajon mióta csináljuk ? :)2012. dec. 24. 18:12
1/7 anonim válasza:
Már Isten is matyizott. Azért sikerültem ilyen méretes g*cire.
2/7 anonim válasza:
Csak ami óta embernek lehet nevezni az embert és jó érzés.
3/7 anonim válasza:
gondolom régóta, a majmok is szokták. Mikor egy olyan szintre elértünk, mint a mai csimpánzok, akkor kezdhettük.
4/7 anonim válasza:
Most milyen választ vársz? Tippeket, vagy valami tudományos választ? "Megdermedt ősember csontvázat találtak önkielégítés közben" vagy "Erős maty-izom jellemzi a neandervölgyi embert, jellemzően a barlang bejárata előtt hagyva magvait". :DDDDD Nem tudom milyen választ vársz, erre csak tippelni lehet. :D
5/7 anonim válasza:
Nem, azért ez engem is foglalkoztatott már. Vagyis hogy a majmok szoktak-e, és gondolom hogy szoktak...
6/7 anonim válasza:
Már akkor csinálta az ember amikor majom volt. Van rá bizonyíték ,hogy felvették a majmokat ,hogy ön kielégítenek.
7/7 anonim válasza:
Éppen ma láttam majmokét, klasszak:
http://www.youtube.com/watch?v=szk0p_f3zdY
De tudnék még 2 jó választ adni: :)
- Önkielégítés? Az mi? :))
- Megmutassam a tiéden? Írj privit! (Bp) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!