Egy szájra puszi még belefér egy baráti kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 10:01
31/61 anonim válasza:
"És nem akarok soha senkivel sem lefeküdni." - állva is lehet, igazad van ... micsoda határozott cél :)
32/61 A kérdező kommentje:
Utolsó: a te primitív nyelvezetedre lefordítva: nem fogok kefélni soha senkivel.
2012. dec. 27. 12:46
33/61 KoJo5677 válasza:
Az hogy elmondtad lány létedre hogy mit érzel, egy nagyon bátor dolog volt. Bár én nem adnék soha szájrapuszit egy olyan lánynak aki iránt nem érzek semmit. De ha ő mondta neked hogy nem akar többet tőled mint barátság, akkor próbáld meg elfogadni. Tudom hogy ez a legrosszabb amit ilyenkor lehet mondani valakinek, de ebbe bele kell törődni ha menthetetlen a dolog. Meg tudlak érteni énis hasonló helyzetben vagyok, csak nálunk fordított a nemek felállása. Hány évesek vagytok?
34/61 A kérdező kommentje:
Elfogadom, csak nem értem, hogy akkor miért ad puszit a számra, ha nem érez semmit.
2012. dec. 27. 12:55
35/61 anonim válasza:
Nem csak a szájra,de még az "ajakra" is !
36/61 anonim válasza:
Nem fér bele.
A baráti szex meg más dolog.
38/61 anonim válasza:
32-es azért ez nagyon érdekelne, hogy miért döntöttél így, és gondolod, hogy így is lesz?
39/61 A kérdező kommentje:
Engem meg a jövő heti nyertes lottószám érdekelne... Valószínűleg ha nem erőszakolnak meg, akkor így is lesz, mert nem hiszem, hogy változni fog a véleményem.
2012. dec. 27. 16:27
40/61 anonim válasza:
remélhetőleg nem erőszakolnak meg, de egy pszichológus nem ártana (bár fent áll a lehetősége, hogy leszbi vagy - amit nem tudhatok - és akkor érthető a hozzáállásod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!