Mire utal, hogy a párom szinte mindig csak az orromat puszilja meg?
Nem mindegy hogy a mindig az nappal társaságban, vagy máshol, vagy amióta az eszedet tudod csak az orrodat.
Van aki nem szeret csókolózni, vagy bacimániás.
Szereti az orrodat. :)
Mennyire mindig a "mindig"?
Vannak, akik nem szeretnek állandóan szájrapuszit adni, párom sem szokott gyakran, mert ő azt intimebb pillanatokra tartogatja...
De egyébként a legegyszerűbb megkérdezni, én is megkérdeztem, hogy miért arcra puszit kapok állandóan, bár a válasz eléggé meglepett így 5 év után: őt még mindig nagyon beindítja ha csókolózunk, és ha nem olyan a helyzet, hogy jobban belebonyolódjunk, akkor kellemetlen neki. :):)
Szóval ha csak ritkán csókol, de amikor csókol akkor látszik, hogy élvezi, akkor nincs gond, meg kell szokni. :)
Én is nagyon gyakran puszilgatom a vőlegényem orrát, többször, mint ahányszor csókolózást kezdeményezek (abban sincs hiány).
Oka annyi, hogy nagyon-nagyon szeretem, és az iránta érzett gyengédség gyakran "túlcsordul", ami orrpusziban vezetődik le :) Szóval ez a törődést, mély szeretetet fejezi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!