Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utal, hogy a párom...

Mire utal, hogy a párom szinte mindig csak az orromat puszilja meg?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Büdös a szád.
2012. okt. 28. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Ehhez nem lehet többet hozzátenni.
2012. okt. 28. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeret megcsókolni.
2012. okt. 28. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy a mindig az nappal társaságban, vagy máshol, vagy amióta az eszedet tudod csak az orrodat.

Van aki nem szeret csókolózni, vagy bacimániás.

2012. okt. 28. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak az orrod tetszik neki.
2012. okt. 28. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szereti az orrodat. :)

Mennyire mindig a "mindig"?

Vannak, akik nem szeretnek állandóan szájrapuszit adni, párom sem szokott gyakran, mert ő azt intimebb pillanatokra tartogatja...

De egyébként a legegyszerűbb megkérdezni, én is megkérdeztem, hogy miért arcra puszit kapok állandóan, bár a válasz eléggé meglepett így 5 év után: őt még mindig nagyon beindítja ha csókolózunk, és ha nem olyan a helyzet, hogy jobban belebonyolódjunk, akkor kellemetlen neki. :):)

Szóval ha csak ritkán csókol, de amikor csókol akkor látszik, hogy élvezi, akkor nincs gond, meg kell szokni. :)

2012. okt. 28. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon gyakran puszilgatom a vőlegényem orrát, többször, mint ahányszor csókolózást kezdeményezek (abban sincs hiány).

Oka annyi, hogy nagyon-nagyon szeretem, és az iránta érzett gyengédség gyakran "túlcsordul", ami orrpusziban vezetődik le :) Szóval ez a törődést, mély szeretetet fejezi ki.

2012. okt. 28. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Eszkimó.
2012. okt. 28. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez több mindentől függ.Van,akinél ez szokás,van,aki szeret egy adott testrészre puszit adni,van,aki kevésbé szeret csókolózni,stb.Az sem mindegy,tárasaságban csinálja,vagy csak ha kettesben vagytok,esetleg mindig,már mióta együtt vagytok,vagy csak mostanában.
2012. okt. 28. 23:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az orrod tetszik neki a leginkább.A férjem állandóan a hónaljamat puszilgatja,rákérdeztem mert nagyon fura volt nekem.Azt mondja imádja,finom meg ilyenek.Hát mit csináljak?Akkor puszilgassa :D
2012. okt. 29. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!