Egy szájra puszi még belefér egy baráti kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 10:01
11/61 anonim válasza:
1-eske ne aggódj, én is legalább annyira konzervatív vagyok mint te, ha nem jobban:DD
12/61 anonim válasza:
Ha már szájra puszi van, ott több az érzelem, mint baráti. Én a barátaimat az arcukon puszilom meg. A páromat meg a száján.
13/61 A kérdező kommentje:
Értem. Egyetértek veletek, szerintem is több van emögött, mint barátság.
2012. dec. 27. 10:28
14/61 anonim válasza:
12
Ha már szájra puszi van, ott több az érzelem, mint baráti.
Itt a pont
16/61 anonim válasza:
Szerintem sem.Azonban egyszer kaptam egy baráttól(testvérként tekintünk egymásra a sráccal) s úgy fordultunk össze hogy adjunk egymás arcára puszit h szájra puszi lett belőle.Mindketten röhögtünk rajta,nem lett belőle semmi.
17/61 anonim válasza:
Általában nem, bár azért függ a körülményektől is.
18/61 anonim válasza:
Nekem is van ellenkező nem barátom, de eszembe sem jutna az arcán kívül puszit adni...az csakis a páromnak jár.
24N
19/61 anonim válasza:
mi a szituáció?
most jóóóól le leszek pontozva, de szerintem bele!!
ha egyiknek sincs párja, akár a szex is.
20/61 anonim válasza:
persze. és én a baráti alapú szexet is támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!