Japán lélekről?

Figyelt kérdés

Érdekes az életem, ha abból a szögből veszem, hogy lélekben japán vagyok. Amióta az eszemet tudom, így érzek, már akkor így volt, amikor azt sem tudtam, hogy japán létezik.

A manapság divattá vált ázsia-mániások között már már furcsán érzem magam. ^__^

Szeretném ha írnának azok akik hasonlóan érzik magukat.

2012. dec. 27. 00:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

És azt tudod, hogy aztán kik építették újra?

Az amerikaiak.

2013. jan. 3. 15:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Számítottam erre a válaszra de ez nem jelent semmit. Japán azóta is amerikai függés alatt van ugyanis nincs elég nyersanyag ezért indítottak háborút annak idején. Az USA nem nézte jó szemmel Japán gyors fejlődését ezért megszüntette a kereskedelmet, az amerikai japánokat koncentrációs táborokba zárta, bojkottálta az ország energia és nyersanyag ellátását Japánnak nem volt más lehetősége mint kitörni ebből a karanténból. Az USA pontosan tudott a Pearl Harbor elleni támadásról hiszen eddigre már megfejtették a japán diplomáciai kódokat és már rendelkezésre álltak erre utaló információk de kellet egy indok amivel az USA beléphetett a háborúba. Ilyen aljas módon nyerték meg a szövetségesek a második világháborút. És ne feledkezzünk meg az atombombáról sem.

Ma is amerikai támaszpontok vannak Japán szerte. Tényleges Japán haderőről nem beszélhetünk innentől mindenki maga vonja le a következtetéseket.

2013. jan. 4. 04:42
 13/13 A kérdező kommentje:
A kérdésemre azonban nem válaszolt senki..
2013. jan. 4. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!