Mi az oka a nagy különbségeknek a világon?
Pl: Amerikaiak, Kanadaiak, Japánok Más földrészre menek nyaralni és ez átlagos.
És sok Afrikai országban annak is örülnek ha van víz.
A kapitalizmus miatt.
Az Afrikai országokban a munkások alig kapnak pénzt, ha egyáltalán van munka és anarchia van sok helyen.
Az emberek elvesznek mindent egymástól.
Az éghajlat is szerepet játszik ebben az esetben.
Észak-Koreában ugyanez folyik, csak ott nem vallják be, hogy kapitalzmus van.
Kapitalizmus Észak-Koreában? Hát azt megnézném...
Egyébként nagyon sok oka van. Még a legkeményvonalasabb kommunisták is körülnézhetnének, mielőtt mindenért a kapitalizmust vádolják. Legtriviálisabb a földrajzi-éghajlati ok: Közép-Afrika trópusi éghajlaton van, és a kontinens tekintélyes részét sivatag borítja, ahol tényleg nagy öröm vizet találni. És nyilván a kapitalizmus is ott van az okok között: kapitalizmus nélkül az USA nemigen lett volna szuperhatalom.
Ezt en nem tudom. Talan az orszagok politikaja miatt. Fogalmam sincs.
En egyebkent Munchenben elek immaron 5. eve, de nem bantam meg, hogy kijottem. Ha a fiataloknak eszuk lesz kijonnek. Es itt is maradnak.
Érdekesség, hogy nemcsak az emberi társadalmakban, de az állatvilágban is megfigyelhető jelenségről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!