A japánoknál elfogadott dolog a vérfertőzés?
Figyelt kérdés
Több animében és filmben is találkoztam már ezzel. Nincsen semmi bajom a japánokkal, szeretem is az országukat és a kultúrájukat! Egyszerűen csak nem értem ezt.2012. nov. 25. 20:12
1/5 anonim válasza:
Az anime-kben sok beteg dolog szokott lenni, aminek semmi köze a valósághoz.
2/5 anonim válasza:
NEM, NEM ELFOGADOTT. Mint ahogy az animékben található dolgok többsége nem elfogadott. A japánok nem olyan perverzek, mint amilyennek a saját médiájuk mutatja őket. A filmek sokszor hatásvadászok, ezért látunk bennünk olyan sok megbotránkoztató dolgot. Érdekesnek érdekesek, de nem érdemes belőlük tájékozódni. Egy átlagos japán ugyanúgy elszörnyed az ilyen dolgoktól, mint egy magyar.
3/5 anonim válasza:
Ez alapján a logika alapján pedig az összes amerikai szuper katona, aki egymaga is képes megmenteni a világot a rá leselkedő veszélyektől.
4/5 anonim válasza:
Nem elfogadott, hanem kötelező. Messze menő hagyományokra épül.
5/5 anonim válasza:
Tűrt. Főleg az anya-fia kapcsolat, mely kizárólag a szexre korlátozódik, érzelmi alap nélkül. Hogy ne kelljen a fiúnak a drága idejét a nők után kujtorgással tölteni, meg a felgyűlt feszültsége is levezetődjön, és csak tanuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!