Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek örüljek neki vagy ne?

Szerintetek örüljek neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy ajándék amit nagyon szeretnék de tudom hogy nem azt fogom kapni hanem valami mást. Szerintetek örüljek neki. Hogy tudnék örülni, mi az ami biztasson.

2012. dec. 23. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

szerintem köszönd szépen meg és azért mert nem az áhított ajándékot kapod még lehet hogy fogsz neki örülni mert pont olyasvalami ami azért jól jön nem tudhatod.......

mondjuk nem kell megjátszani vagy túljátszani magad :D

van akinek az arcára van írva és nem is kellenek szavak...

a leghülyébb ajándék amit kaptam egy cipődoboz méretű cd-tartó volt hát becsomagolva tökre nem ezt vártam kibontottam és iszonyat dühös lettem pedig nem vagyok egy hálátlan dög de na, aztán később hogy azért lássák értékelem belepakoltam a lemezeimet végül is jól jött.......

szóval átgondolva a szándék a fontos meg az apróbb gesztusok amikor anyukád pl: egész nap a konyhában robotol hogy finom sütiket süssön stb... nem ismerlek nem tudom hogy milyen helyzetben vagy de sok helyen az ilyen sokunknak alapvető dolgok is ajándékok!

2012. dec. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!