Tönkretesz, mert egyforma a bikinink. Hogyan ne őrüljek meg?
Van egy lány a suliban, amolyan befolyásos típus. Én se vagyok szürke kisegér, de neki van "hatalma", tehát amit ő mond, az van. Tegnapelőtt voltam bikinit vásárolni, honnan a gyönyörű mindenhatóból tudtam volna, neki milyen a fürdőruhája. tegnap rakott fel bikinis képet(o.O) Facebookra, az aláírás pedig így szólt: "na, nézzed te hüje p!ccsa XY(én), rajtam vmivel sexysebb. máskor nehari de gondolkozz mielőtt elköltöd a csóró szüleid pénzét:P xD" Ma voltunk strandon, természetesen összefutottunk az ő csapatával is. Ugyanaz a fürdőruha volt ugye rajtunk, mert csakazértis felveszem, ha már spóroltam rá. Aztán odajön hozzám, és üvölt: "Normális vagy, te p.csa! Idepofátlankodsz a mi részünkre, az ÉN fürdőruhámban, és még zajongsz is(gitároztam). Mi a f@szért nem kotródsz haza és fürdesz a disznaitok közt?" Erre mit léptem volna, kiröhögtem, hazamentem, de félek, hogy valamit még csinál, nem szokta annyiban hagyni az ilyen hülyeségeit. És megmondom őszintén, félek. Segítség?
13L (a csaj 15)
Mondd meg neki, hogy nyugodtan pofozzon csak fel, te meg majd feljelented a rendőrségen bántalmazásért, akkor majd röhöghet. Ráadásul te még nem vagy 14, ez súlyosabb esetnek számít a részéről.
Egyébként nézz át rajta. Azért csinálja, hogy provokáljon. Ha nem sikerül neki, akkor idővel abbahagyja.
Én is félek, mert én 18 vagyok, de pár év múlva ezek is nagykorúak lesznek és az ország az ilyenek kezébe kerül.
Mindig elhűlök, amikor ilyen kérdést olvasok. Hihetetlen, hogy a tiniknek ilyen K*RVA NAGY POFÁJUK van. Semmit nem tud a valódi értékekről, számára az egész világ anyuci pénzét jelenti, mindent ehhez viszonyít, hogy nekik mennyi van, másnak meg mennyi nincs, nincs fogalma arról, hogy nem ő keresi meg azt a pénzt. Én az ilyennek nekimennék egy feszítővassal... egy betűt nem bír leírni helyesen, ott van a tojáshéj a seggén, és olyan marha nagy a pofája arra, hogy anyucika vesz neki valami szart, ami úgyis kimegy a divatból két hét múlva.
Szülőket kérdezem:
MIÉRT NEM NEVELITEK A GYEREKEKET???????????
De jó,hogy nem most vagyok tini.
Viszont, ha valamiért neked menne megpofozna én biztos nem hagynám annyiban... De az jó megoldás volt,hogy kiröhögted. Ja és semmi nincs abban,ha hasonló bikinitek van. Nem vagy te jós, hogy kitaláltad volna, hogy ő milyet vesz. Aki ezen fennakad az ritka egy sznob pics@ lehet.
te vagy a normális, és ő az idióta. mindig ez járjon a fejedben.
az élet téged fog igazolni.
akárhányszor próbál téged leszólni, ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!