Miért van pár embernek egyforma cucca?
Mármint ezt úgy értem, hogy együtt elmennek vásárolni és akkor direkt egyforma cuccokat vesznek és egyszerre fölveszik és abban illegnek. Most ez a trendi, ugye? De miért? Mi ebben a jó? Hol az egyéniségük? Vagy ezzel csak az összetartozásuk tudatát akarják erősíteni?
Mondjuk lehet, hogy szimplán hülye vagyok és engem zavar a lányok ilyesfajta viselkedése. Mármint nem konkrétan zavar, csak furcsának találom és nem értem, hogy miért jó.
Én tinédszerként minden körmömet màs fajtàra festettem a baràtnömmel együtt,meg nadràgra szoknyàt huztam fel,speciàlis "barätnöi"titkos szavaink voltak,egymàs ruhàit hordtuk,egymàs hajàt csinàltuk.
egy szendvicset falatoztunk ketten,hiàba volt kettöre is pénz:)
Tudod mit??
Most évek utàn nagyon hiànyzik ez a korszak.
Bàr lehetne még egy ilyen jo baràtnöm,aki tényleg szivböl megoszt velem mindent,szivesen öltözik ugy mint ön,nem irigy stb. stb. stb
Én ugy érzem hogy a 40 éves "baràtnömtöl" nem kapok annyi josàgot,mint egykor a 16 évestöl.
Mert a 40 éves beleszol hogy hogy neveljem a gyereket,hogy mit vegyek fel,hogy mire költsek,hogy ki a szép,hogy mikor aludjak stb .
Szoval egyszerüen irigynek érzem(és nem ö az egyetlen)
de régen a baràtnöimmel még azon is együtt sirtunk,ha valamelyikünknek szerelmi csalodàsa volt,vagy rossz jegyet kapott a suliban.
Lehet nem tetszik neked az ilyesmi,idétlennek tartod,pedig hidd el,ez igy sokkal jobb,mint irigykedni a màsikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!